Περιστροφικός ενεργοποιητής με τρίοδη βάνα ΕΜV 110 ROTODIVERT – M

Περιστροφικός ενεργοποιητής με τρίοδη βάνα ΕΜV 110 ROTODIVERT – M

Post placeholder image

Συμπαγής περιστροφικός ενεργοποιητής με τρίοδη χάλκινη βαλβίδα ΕΜV 110 ROTODIVERT – M

Περιστροφικός ενεργοποιητής με τρίοδη βάνα ΕΜV 110 ROTODIVERT - MΟ ηλεκτροκίνητος ενεργοποιητής EMV 110 με ενσωματωμένη τρίοδη χάλκινη βαλβίδα λειτουργεί ως συσκευή εκτροπής ή διαχωρισμού σε κλειστά συστήματα θέρμανσης (ζεστό νερό), συστήματα αέρίου ή συνδυασμένα συστήματα θέρμανσης με χρήση οποιασδήποτε πηγής, λέβητα ξύλου ή λέβητα αερίου ή λέβητα πετρελαίου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

-Ο ενεργοποιητής είναι σχεδιασμένος για εύκολη επί τόπου εγκατάσταση απευθείας στη βαλβίδα εκτροπής. Όταν ο ενεργοποιητής φτάσει σε οποιαδήποτε ακραία θέση, η παροχή ρεύματος διακόπτεται. -Σε περίπτωση ανεπάρκειας του ελεγκτή, μπορείτε να θέσετε τον ενεργοποιητή σε χειροκίνητη λειτουργία στρέφοντας το μπουτόν AUTO/MAN που βρίσκεται στο κάλυμμα με ένα κατσαβίδι για την απεμπλοκή των ταχυτήτων. Ο ενεργοποιητής μπορεί τώρα να τεθεί σε οποιαδήποτε θέση στρέφοντας το μοχλό. -Όταν το μπουτόν για χειροκίνητο έλεγχο βρίσκεται στη θέση <ΜΑΝ>, παραμένει στην προσωρινή θέση ανεξάρτητα από την ένδειξη ελέγχου. -Οι διαστάσεις της βαλβίδας αναστροφής από 1/2″ έως 1 1/4″ είναι κατάλληλες για συστήματα χάλκινων σωλήνων. -Το καλώδιο σύνδεσης επιτρέπει την εξωτερική σύνδεση. -Το ενσωματωμένο ρελέ ενεργοποιεί το διακόπτη SPST. -Εύκολη αντικατάσταση των δαχτυλιδιών χωρίς αποσύνδεση της βαλβίδας από την εγκατάσταση. -Ηλεκτρικό σήμα-L (φάση) στην τελική θέση (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της αντλίας).

-Σύστημα μπλοκαρίσματος σε περίπτωση που κάποιο ξένο αντικείμενο εισέλθει: ο ενεργοποιητής αλλάζει κατεύθυνση περιστροφής ανοίγοντας/κλείνοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Περιστροφικός ενεργοποιητής με τρίοδη βάνα ΕΜV 110 ROTODIVERT - M

ROTODIVERT - MΤεχνικό Εγχειρίδιο ΧρήσηςROTODIVERT – M Τεχνικό Εγχειρίδιο Χρήσης