ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΚ

αντλία θερμότηταςΗ ηλεκτρική αντλία θερμότητας ADGREEN είναι σήμερα η οικονομικότερη μέθοδος για θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού σε προσιτή τιμή.. Η θέρμανση και η ψύξη επιτυγχάνεται από την εκμετάλλευση της θερμοκρασίας του αέρα του περιβάλλοντος με συμπληρωματική βοήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι φιλική προς το περιβάλλον. Το COP αγγίζει το 4.40


Αντλία θερμότητας αέρα νερου ADGREEN kkΗ αντλίας θερμότητας χωρίζεται σε 2 ή 3 συστήματα με ξεχωριστούς συμπιεστές. Κάθε σύστημα παραμένει ως ένα module, και μπορεί να λειτουργήσει  ξεχωριστά. Η μονάδα θα μπορούσε να έχει διαφορετικό επίπεδο παραγωγής ανάλογα με τις ανάγκες θέρμανσης.


αντλία θερμότητας compresor
Ο πατενταρισμένος και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εναλλάκτης (εναλλάκτης κελύφους με σωλήνες χαλκού) εγγυάται την υψηλή αποτελεσματική εναλλαγή θερμότητας της αντλίας. Ο εναλλάκτης χρησιμοποιείται ευρέως για ψύξη και θέρμανση. Οι σωλήνες χαλκού σε σχήμα υ αυξάνουν την επιφάνεια εναλλαγής της θερμότητας, με αποτέλεσμα την βελτίωση της θερμικής απόδοση του εναλλάκτη.Tο πάχος του χαλκού είναι 0,8, 1,2 χιλιοστών, χωρίς συγκόλληση στο εσωτερικό του εναλλάκτη, (πίεση δοκιμής 5MP), εξασφαλίζει την αποφυγή διαρροών.Το εξωτερικό σχήμα του χάλκινου σωλήνα αποτρέπει την φωσφόρου του χαλκού. Στον τομέα της εναλλαγή θερμότητας επιτυγχάνεται 3,7 φορές μεγαλύτερη από ότι σε συνηθισμένους εναλλάκτες.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της αντλίας θερμότητας είναι:

 • Γρήγορο και ομαλό ξεκίνημα.
 • Ειναι πλήρως αυτοματοποιημένη.
 • Δεν ρυπαίνει την τοπική ατμόσφαιρα με καυσαέρια
 • Χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο στην Ελλάδα παράγεται σε μεγαλύτερο ποσοστό από εγχώρια καύσιμα
 • Πολύ μεγάλο βαθμό απόδοσης.
 • Λειτουργεί ακόμα και στους -15οC
 • Μικροεπεξεργαστή που ελέγχει τη λειτούργια των μονάδων
 • Εξοικονομεί χώρο (Δεν χρειάζεται λεβητοστάσιο και δεξαμενή καυσίμου)
 • Με την αντλία θερμότητας μπορεί να επιτευχθεί ψύξη το καλοκαίρι
 • Aθόρυβη λειτουργία.
 • 5 χρόνια εγγύηση.

 

αντλία θερμότητας Soft start
 • Το σύστημα soft start της αντλίας θερμότητας ADGREEN μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τις κακές επιπτώσεις από το αστικό ηλεκτρικό δίκτυο.
αντλία θερμότητας Ψυκτικό μέσο R410
 • Το ψυκτικό υγρό R410a δεν είναι επιβλαβές στη στιβάδα του όζοντος και, συνεπώς η αντλία είναι φιλική προς το περιβάλλον.
Προστασία
 • Οι αντλία θερμότητας αέρα νερού ADGREEN διαθέτη πολλά είδη προστασίας, όπως: υψηλή / χαμηλή πίεση, κακή φάση, υπέρταση, υπόταση, ροή του νερού, αντιπαγετική προστασία και ούτω καθεξής. Όλες αυτές οι προστασίες κάνουν της αντλίες θερμότητας ADGREEN να λειτουργούν με ασφάλεια.
αντλία θερμότητας Κεντρικό χειριστήριο
 • Με το καινούριο χειριστήριο Carel μC2SE και το καινούριας σχεδίασης απομακρυσμένο χειριστήριο, ο έλεγχος και η λειτουργία της αντλίας θερμότητας γίνεται ευκολότερη.Τεχνικά Χαρακτηριστικά αντλιών με τιμές

Μοντέλο (KK) PASRW 030B 040B 060B 080B
Απόδοση θερμική ισχύος(kw) 8.80 14.29 17.47 24.62
Κατανάλωση ηλ. ισχύος(kw) 2.11 3.38 4.20 5.91
Απόδοση (COP)* 4.16 4.23 4,15 4,16
Τροφοδοσία ρέυματος 230V1P 230V1P 230V1P 380V3P
Συμπιεστής Panasonic Panasonic Panasonic Panasonic
Αριθμός/τύπος συμπιεστή 1/Rotary 2/Rotary 2/Rotary 3/Rotary
Διαστάσεις (Π/Μ/Υ)cm 116/42/84 110/44/135 110/44/135 135/51/145
*Εγγύηση (Μήνες) 60 60 60 60
Βάρος (Κιλά) 105 165 185 260

*H απόδοση (COP) σε εξωτερική θερμοκρασία 7C – Οι τιμές εμφανίζονται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

     Τεχνικό Εγχειρίδιο ΧρήσηςΤεχνικό Εγχειρίδιο Χρήσης KK


     Παρουσίαση Αντλιών Σειράς KKΠαρουσίαση Αντλιών Σειράς KK

 
[srp widget_title=”Δείτε επίσης εγκαταστάσεις με αντλίες θερμότητας” post_limit=”5″ post_noimage_skip=”yes” post_date=”no” category_include=”86″ category_autofilter=”yes” nofollow_links=”yes”]