Οι αντλίες θερμότητας είναι σήμερα η οικονομικότερη μέθοδος για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Το όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, το οποίο αναζητά να απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, για τις αντλίες θερμότητας είναι απόλυτα δικαιολογημένο και με. αποδείξεις!
Η αντλία θερμότητας κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της θέρμανσης και όχι άδικα, αφού συγκεντρώνει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα σε λειτουργικότητα και εργονομία, που σε συνδυασμό με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων που επιτυγχάνουν, την καθιστούν την ιδανική λύση για τα ελληνικά νοικοκυριά.
Συνδυάζονται αρμονικά με ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και fan coil, αξιοποιώντας τη δυνατότητα λειτουργίας τόσο για θέρμανση, όσο και για ψύξη, αλλά και με παραδοσιακά συστήματα, όπως θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ), προσφέροντας τα επιθυμητά θερμικά αποτελέσματα για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.
Η θέρμανση και η ψύξη επιτυγχάνεται από την εκμετάλλευση της θερμοκρασίας του αέρα του περιβάλλοντος.
Η σειρά αντλιών θερμότητας Polaris μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και με σταθερή παροχή ζεστού νερού σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος εώς και -25 oC.
Η αντλία θερμότητας αέρα νερού ADGREEN αποτελεί μια νέα λύση θέρμανσης και ψύξης χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και με τιμές πολύ ανταγωνιστικές.
Το boiler με αντλία θερμότητας είναι μία συσκευή φιλική προς το περιβάλλον η οποία εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια. Η αντλία θερμότητας είναι τοποθετημένη σε ένα μπόιλερ 300 λίτρων και ζεσταίνει το νερό σε θερμοκρασία 55 οC. Προκειμένου να ζεσταθεί το νερό το 70% της ενέργειας που απαιτείται λαμβάνεται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το υπόλοιπο 30% από ηλεκτρική ενέργεια.
Δείτε με ποιά αντλία θα ζεστάνετε το σπίτι σας