Αντλίες θερμότητας τεχνολογίας all DC inverter 60C Monobloc

Η σειρά αντλιών θερμότητας INVERTER 60 βαθμών της ADTHERM περιλαμβάνουν κυκλοφορητή, flow switch, βαλβίδα ασφαλείας, πλακοειδή εναλλάκτη, συμπιεστή TOSHIBA και είναι έτοιμες για σύνδεση με το δίκτυο θέρμανσης και ψύξης, χωρίς την ανάγκη αγοράς πρόσθετου εξοπλισμού.

Αντλίες θερμότητας τεχνολογίας all DC inverter 60C Monobloc

Η τεχνολογία των αντλιών θερμότητας της ADTHERM θέτει νέα πρότυπα ενεργεια­κής απόδοσης. Όλα τα μοντέλα είναι έτοιμα για την κλάση  A +++. Αυτή είναι η υψηλότερη ενεργειακή κλάση που μπορεί να δηλωθεί από το 2019.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μονομπλόκ αντλία θερμότητας inverter αέρα/νερού για θέρμανση και ψύξη
  • Υψηλή απόδοση ακόμα και σε σκληρά κλίματα
  • Πάντα συνδεδεμένη χάρη στο Light Gateway ως στάνταρ, απομακρυσμένος χειρισμός και παρακολούθηση καταναλώσεων
  • Ο διαχειριστής συστήματος Sensys και ο εξωτερικός αισθητήρας ρύθμισης της θερμότητας συμπεριλαμβάνονται ως στάνταρ
  • Ηλεκτρικό κουτί (Light box) για την απομακρυσμένη πρόσβαση όλων των συνδέσεων της εξωτερικής μονάδας, τοποθετείται και σε εξωτερικό χώρο
  • Λύση Plug and Play, αρκεί να προστεθεί το κατάλληλο δοχείο διαστολής στην εγκατάσταση
  • Δοχείο αδρανείας και ενσωματωμένη αντίσταση 2 kW μπορούν να αποκτηθούν ξεχωριστά, προαιρετικά
  • Μπορεί να συνδεθεί και με εξωτερικό δοχείο για ΖΝΧ
Αντλίες θερμότητας τεχνολογίας all DC inverter 60C Monobloc

Εξωτερική μονάδα και εξωτερικός αναλογικός αισθητήρας

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ
Βελτιωμένο σχέδιο για μείωση του θορύβου και των κραδασμών και αύξηση της απόδοσης και της αξιοπιστίας
ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΤΡΑΣ Ανιχνεύει επακριβώς την εξωτερική θερμοκρασία, ένα θεμελιώδη παράγοντα στη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας.
ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ DC INVERTER
Mέγιστη απόδοση με τμηματικές φορτίσεις και, σε πολύ ψυχρά κλίματα, υψηλή ισχύ εξόδου.
ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ BLUE FIN
Μεγάλη επιφάνεια θερμικής εναλλαγής και μέγιστη αντίσταση στη παγωνιά.
ΠΛΑΚΟΕΙΔΗΣ ΘΕΡΜΙΚΟΣ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΑΕΡΟΣ/ΝΕΡΟΥ
ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α
Πάνω από 5 m κεφαλή διαθέσιμη για το σύστημα σε ονομαστικές συνθήκες για το μοντέλο Compact.
ΕΛΕΓΧΟΣ INVERTER
Εξασφαλίζει βέλτιστη ρύθμιση συχνότητας και ισχύ τμηματικών φορτίσεων, ελαχιστοποιώντας τους κύκλους on/off στο σύστημα.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΜΕΣΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΑΝΕΣΗ

Όπου κι αν βρίσκεστε , θα έχετε την δυνατότητα  να παρακολουθείτε  και να ελέγχεται την αντλία θερμότητας έτσι ώστε τα σπίτια σας και το ζεστό νερό να βρίσκονται πάντα στη σωστή θερμοκρασία όταν επιστρέψετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιο αποδοτική χρήση της ενέργειας χάρη στην παρακολούθηση της κατανάλωσης και του εύκολου προγραμματισμού της θερμοκρασίας στην αντλία θερμότητας, με αισθητή εξοικονόμηση για τον τελικό χρήστη.

ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα τηλεχειρισμού, η εφαρμογή προειδοποιεί τον πελάτη για κάθε λειτουργικό θέμα του συστήματος. Επιπλέον, αν ο πελάτης επιλέξει μια συμφωνία συντήρησης, το Κέντρο Εξυπηρέτησης μπορεί να παρακολουθεί τον λέβητα καθημερινά και είναι διαθέσιμο να επιλύει τυχόν θέματα σε πραγματικό χρόνο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι αντλίες θερμότητας είναι σήμερα η οικονομικότερη μέθοδος για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Το όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, το οποίο αναζητά να απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, για τις αντλίες θερμότητας είναι απόλυτα δικαιολογημένο και με. αποδείξεις!
Η αντλία θερμότητας κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της θέρμανσης και όχι άδικα, αφού συγκεντρώνει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα σε λειτουργικότητα και εργονομία, που σε συνδυασμό με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων που επιτυγχάνουν, την καθιστούν την ιδανική λύση για τα ελληνικά νοικοκυριά.
Συνδυάζονται αρμονικά με ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και fan coil, αξιοποιώντας τη δυνατότητα λειτουργίας τόσο για θέρμανση, όσο και για ψύξη, αλλά και με παραδοσιακά συστήματα, όπως θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ), προσφέροντας τα επιθυμητά θερμικά αποτελέσματα για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.
Η θέρμανση και η ψύξη επιτυγχάνεται από την εκμετάλλευση της θερμοκρασίας του αέρα του περιβάλλοντος.
Η σειρά αντλιών θερμότητας Polaris μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και με σταθερή παροχή ζεστού νερού σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος εώς και -25 oC.
Η αντλία θερμότητας αέρα νερού ADGREEN αποτελεί μια νέα λύση θέρμανσης και ψύξης χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και με τιμές πολύ ανταγωνιστικές.
Το boiler με αντλία θερμότητας είναι μία συσκευή φιλική προς το περιβάλλον η οποία εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια. Η αντλία θερμότητας είναι τοποθετημένη σε ένα μπόιλερ 300 λίτρων και ζεσταίνει το νερό σε θερμοκρασία 55 οC. Προκειμένου να ζεσταθεί το νερό το 70% της ενέργειας που απαιτείται λαμβάνεται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το υπόλοιπο 30% από ηλεκτρική ενέργεια.
Δείτε με ποιά αντλία θα ζεστάνετε το σπίτι σας