Τζάκι πελλετ κασέτα 13KW & 15KW

Το ενεργειακό τζάκι πελλετ κατασκευάζεται από χάλυβα υψηλής ποιότητας και παράγει ζεστό αέρα στα εσωτερικά του τοιχώματα, τον οποίο διοχετεύει ομοιόμορφα στον χώρο με τη χρήση βεντιλατέρ, επιτυγχάνοντας να θερμάνει επιφάνειες μεγάλου εμβαδού.

Μια πρακτική και οικονομική λύση για την μετατροπή του παλιού τζακιού σε ενεργειακό!

Εξοικονομείστε ενέργεια και χρήματα τοποθετώντας στο σπίτι σας ένα τζάκι κασέτα που καίει pellets, και απολαύστε μεγάλη θερμική απόδοση χωρίς να χάσετε σε λειτουργικότητα και αισθητική. Πρόκειται για εστίες κλειστού τύπου με πυρίμαχο τζάμι υψηλής αντοχής, που παρέχει ασφαλή καύση, ακόμη και όταν λείπετε από τον χώρο

ενεργειακό τζάκι πελλετ

ενεργειακό τζάκι κασέτα pellets

Διατίθεται σε δύο μοντέλα ισχύος, 13 και 15 ΚWκαι μπορεί να θερμάνει οικίες έως 150 τ.μ.!

Με τη φιλοσοφία λειτουργίας του ενεργειακού τζακιού κασέτα εκμεταλλευόμαστε όλη την ενέργεια που παράγεται με την καύση των pellets και την διοχετεύουμε αερόθερμα στον χώρο, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης σε σχέση με τη συμβατική λειτουργία του τζακιού. Η καύση πλέον είναι ελεγχόμενη ώστε να εξοικονομούμε καύσιμα και να επιτυγχάνουμε σταθερή θερμοκρασία στον χώρο.

Το τζάκι κασέτα pellets τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στη θέση του υπάρχοντος, χωρίς μεγάλη δαπάνη για υλικά και εργασία και η απόσβεση του γίνεται άμεσα με την εξοικονόμηση χρημάτων από την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας

 

Βάλτε «φρένο» στην σπατάλη ενέργειας και αξιοποιείστε κάθε πόρο για την θέρμανση σας – Απαλλαγείτε από το πετρέλαιο και βάλτε την φλόγα δίπλα σας!

Το τζάκι πελλετ χρησιμοποιεί ξεχωριστό βεντιλατέρ για την έξοδο των καυσαερίων από την καμινάδα. Οι ρύποι που παράγει κατά την καύση είναι αισθητά περιορισμένοι σε σχέση με ένα συμβατικό τζάκι, ενώ με τη χρήση του πυρίμαχου τζαμιού που κλείνει αποφεύγονται οι οσμές και ο καπνός στον χώρο.

Το κλειστό τζάμι κατά την καύση εκτός από ασφάλεια παρέχει και την μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης, ενώ το τζάκι μπορεί να λειτουργεί και με ανοικτό τζάμι, για να μην σας στερεί την δυνατότητα να απολαμβάνεται την επαφή με την φωτιά και το ψήσιμο!

Μπορείτε διακοσμήσετε το τζάκι κασέτα pellets με υλικά της αρεσκείας