Σύγχρονοι Ιταλικοί καυστήρες πελλετ βιομάζας Bmix Digital OVEN  90kw & 150kw.

Οι καυστήρες πελλετ  Bmix Digital OVEN  90kw & 150kw μπορούν να προσαρμοσθούν και να λειτουργήσουν με όλους τους κυκλοθερμικούς, σωληνωτούς αλλά και περιστροφικούς φούρνους αρτοποιίας, με πολύ μικρό κόστος και χωρίς καμιά αλλαγή στο τρόπο λειτουργίας τους..
Είναι εφοδιασμένοι με δεύτερο εσωτερικό κοχλία για την ασφάλεια στην καύση. Ο καυστήρας ανάβει με τη βοήθεια υπέρθερμου αέρα (ηλεκτρική κεραμική αντίσταση).

Ο καυστήρας έχει επιπλέον κεραμική αντίσταση για την έναυση (μόλις ένα λεπτό) και ψηφιακή οθόνη αφής για την ένδειξη όλων των λειτουργιών άλλα και την αυτοδιάγνωση και ρύθμιση των παραμέτρων. Επίσης υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα καύσης για διαφορετικές ποιότητες καυσίμων αλλά και 5 διαφορετικές κλίμακες ισχύος για κάθε πρόγραμμα.

Ο καυστήρας Bmix Digital Oven είναι μία από τις ελάχιστες επενδύσεις που μπορεί να αποσβεστεί σε μία σεζόν λειτουργίας λόγο τις προσιτής τιμής του αλλά και την οικονομική καύση του πελλετ , έναντι του πετρελαίου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ

Πλήρες έλεγχος των παραμέτρων από το ενσωματωμένο χειριστήριο-οθόνη αφής.
Ομαλή μετάβαση και ρύθμιση της ισχύος σε 5 στάδια.
 Αυτοματοποιημένες λειτουργίες: ανάφλεξη, καθαρισμός και έλεγχος φλόγας.
 Δυνατότητα παρακολούθησης της καύσης από την οθόνη μέσο του πίνακα των αισθητήρων.
 Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος – Μοτέρ 24vol DC.
 Γρήγορη και αξιόπιστη έναυση λόγω της κεραμικής αντίστασεις (90 δευτερόλεπτα).
 Υψηλή απόδοση καύσης εώς και 99%.
 Αξιόπιστος αισθητήρας φωτεινότητας (BRAHMA) για έλεγχο και επιτήρηση της φλόγας.
 Πλήρης συμβατότητα με τις λειτουργίες των οργάνων ελέγχου των λεβήτων πετρελαίου η ξύλου.

Ένα βήμα μπροστά από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού ο Bmix Digital καίει όλες τις ποιότητες των πελλετ ξύλου αλλά και όχι μόνο. Μέσα στην γκάμα των υλικών που μπορεί να κάψει ο καυστήρας είναι τα σπασμένα κουκούτσια ελιάς, κουκούτσια από κεράσια, κέλυφος από καρύδια, και αμύγδαλα αλλά και πολλές άλλες μορφές βιομάζας.

Ο Bmix Digital είναι μία καλή πρόταση για να απαλλαγείτε από το πετρέλαιο αλλά και το πολύ καλής ποιότητας ακριβό πελλετ που συνιστούν υποχρεωτικά οι άλλοι κατασκευαστές καυστήρων.

βιομαζα πελλετ

Η σειρά καυστήρων βιομάζας Bmix Digital συνδέεται και με αεροσυμπιεστή για τον καθαρισμό του χώρου καύσης. Γίνεται αυτόματα κάθε φορά πριν την έναυση και τον τερματισμό της λειτουργίας του καυστήρα. Οπότε δεν επιβάλλεται η συχνός καθαρισμός του καυστήρα από τον χρήστη. Σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστικών προϊόντων που επιβάλουν τον καθημερινό καθαρισμό του χώρου καύσης .

Συστημα αυτοκαθαρισμου με αερα 8bar

Δεύτερος κοχλίας στο εσωτερικό του καυστήρα που αποτρέπει
την ενδεχόμενη επιστροφή φλόγας από τον καυστήρα στην
δεξαμενή καυσίμου

[udesign_icon_font name=”fa fa-dot-circle-o fa-spin” color=”#dd3333″ size=”1.4em”] Σύστημα επιπλέον καθαρισμού της εστίας καύσης, με χρήση πεπιεσμένου αέρα (8 bar) από αεροσυμπιεστή, που βοηθάει στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων αποτρέποντας τους πιθανούς κινδύνους κακής καύσης και την επακόλουθη διακοπή λειτουργίας του καυστήρα.
[udesign_icon_font name=”fa fa-dot-circle-o fa-spin” color=”#dd3333″ size=”1.4em”] Διατήρηση των ρυθμίσεων μετά από διακοπή ρεύματος
[udesign_icon_font name=”fa fa-dot-circle-o fa-spin” color=”#dd3333″ size=”1.4em”] Εστία και θάλαμος καύσης κατασκευασμένα από πυρίμαχο ανοξείδωτο χάλυβα υψηλών θερμοκρασιών.
[udesign_icon_font name=”fa fa-dot-circle-o fa-spin” color=”#dd3333″ size=”1.4em”] Εξολοκλήρου Κατασκευασμένος στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά, ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

.

  1. Δεξαμενή καυσίμου
  2. Πνευματικό αυτοκαθαριζόμενο σύστημα
  3. Βαλβίδα αντεπιστροφής

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

τεχνικα χαρακτιριστηκα καυστηρων bmix 35-90kw
τεχνικα χαρακτιριστηκα καυστηρων bmix 35-90kw