Λέβητες πελλετ (pellets) ΒΙΟΜΑΧ 22 και 35 kw αυτόματου καθαρισμού και εξαγωγής της στάχτης και με τιμές πολύ ανταγωνιστικές

λέβητες πελλετΟ υπέρ-αυτόματου καθαρισμού λέβητας πελλετ biomax είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα λεβητοστασίου που καίει πελλετ (pellets) και συνδέετε με τα θερμαντικά σώματα και το μπόιλερ για παράγωγη ζεστού νερού.
Έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει αυτόματα την ποιότητα του καυσίμου (πελλετ) και διαθέτη ειδικό καινοτόμο σύστηµα αυτοκαθαρισµού της εστίας. Είναι εξοπλισμένος με το πιο σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα εβδομαδιαίου αλλά και ημερήσιου προγραμματισμού της λειτουργίας του. Η ενσωματωμένη μονάδα για την έξοδο των καυσαερίων εξασφαλίζει συνεχώς την μέγιστη απόδοση και τέλεια καύση σε όλα τα στάδια (απαιτεί μόνο 2 μέτρα καμινάδα 100φ).
Συμπαγής λέβητας με μικρές διαστάσεις που καθιστά ιδανική την τοποθέτησή του και σε ένα μικρό βοηθητικό χώρο ενός διαμερίσματος καθώς και με την μόνωση που διαθέτει, ανεβάζει τον βαθμό απόδοσης του συνόλου σε ποσοστά ακόμα και άνω του 94% (μέχρι και 96%).
Πιστοποιητικά TUV (Germany) European standard: EN 303.5:2010

Η έναυση του λέβητα γίνεται αυτόματα με εντολή που παίρνει από τον μικροϋπολογιστή και όχι κάθε φορά να απαιτεί κάποιος να τον ανάβει. Το υπερσύγχρονο σύστημα αυτοκαθαρισμού του θαλάμου καύσης, απλοποιεί τη διαδικασία καθαρισμού του BIOMAX, καθώς αρκεί μόλις μια επίσκεψη του χρήστη σε διάστημα 7-10 ημερών, για την αποκομιδή της στάχτης από το αποσπώμενο τασάκι στο κάτω μέρος του λέβητα!
Οι μικρές διαστάσεις του λέβητα, σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη στο πάνω μέρος δεξαμενή των 120 κιλών, προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην εγκατάσταση του. Διατίθεται σε ισχύς 22kw και 35kw. Το δοχείο αποθήκευσης βρίσκεται στο εσωτερικό του λέβητα και έχει χωρητικότητα 120 κιλά. Ο συνολικός έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής του λέβητα πελλετ BIOMAX σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε με 5 χρόνια εμπειρίας της ADTHERM, εξασφαλίζουν διαδικασίες και προϊόντα με πρότυπα ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς και μια σχέση ποιότητας τιμής που δε φοβάται τις συγκρίσεις. Ο λέβητες πελλετ (pellets) της Ιταλικής εταιρείας Puros έχουν 5 ετή εγγύηση.

Εισάγετε από την ADTHERM και η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική

λέβητας πελλετ τιμέςλέβητας πελλετ τιμες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μοντέλο  22 35
Θερμική Ισχύς (min/max) kw 6.8/21.2 9.5/34.4
Απόδοση στην καύση  % 96 95
Περιεκτικότητα Νερό στον Λέβητα  lit 52 52
Κατανάλωση Πελλετ (Min-Max)  kg 1.42/4.30 1.93/6.83
Διάμετρος Καπνοδόχου (Φ)  mm 100 100
Χωρητικότητα δεξαμενής πελλετ  kg 120 120
*Εγγύηση Μήνες 60 60
Βάρος  kg 280 285
*Η εγγύηση αφορά όλα τα εξαρτήματα (24 μήνες ηλεκτρονικά μέρη)

Αν ενδιαφέρεστε για μετατροπή Του λέβητα πετρελαίου σε πελλετ δείτε τον πιο σύγχρονο καυστήρα BMIX DIGITAL

καυστηρας βιομαζας
Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Bmix Digital που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι:
Κεραμική αντίσταση για την ανάφλεξη
Εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση και ανάφλεξη υλικών με μεγαλύτερη υγρασία (πυρηνόξυλο διάφορα κουκούτσια κ.α.)

Λογισμικό νέας γενιάς με οθόνη αφής
Οι σύγχρονες λειτουργίες με επιλογή ποιότητας καύσιμου άλλα και αυτοδιάγνωση μέσα από την έγχρωμη οθόνη και το εύχρηστο χειριστήριο αφής είναι χαρακτηριστικά που θα ανταμείψουν κάθε σας προσδοκία.

Αυτοκαθαρισμός με πεπιεσμένο αέρα
Τώρα δεν χρειάζεται να καθαρίζεται τον καυστήρα κάθε μέρα αλλά μια φορά την εβδομάδα, χάρη στο καινοτόμο σύστημα καθαρισμού με πεπιεσμένο αέρα .

Δύο κοχλίες για την μεταφορά καυσίμου
Δύο κοχλίες για την μεταφορά καυσίμου εξασφαλίζουν ασφαλής καύσης έναντι του ανταγωνισμού που χρησιμοποιεί μόνο έναν προκαλώντας την συχνή ανάφλεξη του σπιράλ τροφοδοσίας.

Ανοξείδωτος φλογοσωλήνας υψηλών θερμοκρασιών 4 χιλιοστών πάχους
Τα υλικά κατασκευής είναι μελετημένα να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες αλλά και να επιτρέπουν την καύση διαφόρων υλικών πλέον του πελλετ ξύλου.

Πλήρης απομακρυσμένος έλεγχος και τροποποίηση των παραμέτρων λειτουργίας μέσο ηλεκτρονικού υπολογιστή.
O τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικός εγκέφαλος του καυτήρα πελλετ Bmix Digital δίνει την δυνατότητα στον τελικό χρήστη την συνδεσιμότητα του με ηλεκτρονικό υπολογιστη. Πλέον χρήσιμη λειτουργία σε διάφορες εφαρμογές που απαιτείται η απομακρυσμένη διαχείριση, όπως σε φούρνους αρτοποιίας, θερμοκήπια, κ.α

Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του το κατατάσσει στην κορυφή της αγοράς καυστήρων βιομάζας και πελλετ όχι μόνο στην Ελληνική αγορά αλλά και στην Ευρωπαϊκή.
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις τιμές των καυστήρων Bmix Digital μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο : 23510 26796 ή 23510 28624.