Μετατροπή λέβητα πετρελαίου με καυστήρα πέλλετ στο Άργος Ορεστικό (Αλέξανδρος Σαρρής)

Μετατροπή Λέβητα Πετρελαίου σε πελλετ στο Άργος Ορεστικό

Την τεχνογνωσία και τον κορυφαίας ποιότητας καυστήρα πέλλετ που εισάγει η ADTHERM από την Ιταλία εμπιστεύτηκε ο Αλέξανδρος Σαρρής από το Άργος Ορεστικό για να προχωρήσει στη μετατροπή του συστήματος θέρμανσης της κατοικίας του. 

Εξειδικευμένο συνεργείο της ΑDTHERM προχώρησε στην αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου που χρησιμοποιούνταν στο λέβητα BUDERUS της διόροφης κατοικίας των 220 τ.μ., με τον καυστήρα πέλλετ ADGREEN B-ECO 55 ΚW.

μετατροπή λέβητα πετρελαίου σε πέλλετ με καυστήρα ADGREEN

Στο πλάι του λέβητα τοποθετήθηκε δεξαμενή αποθήκευσης πέλλετ 200 κιλών και ο κοχλίας μεταφοράς του καυσίμου, που συνοδεύει τον καυστήρα

Κατά τη διαδικασία αντικατάστασης έγιναν όλες οι απαραίτητες μετατροπές για να εξυπηρετηθεί η λειτουργικότητα της εγκατάστασης και να είναι πιο πρακτικό και άνετο το καθάρισμα του λέβητα. 

 μετατροπή λέβητα πετρελαίου σε πέλλετ με καυστήρα ADGREEN

Το εσωτερικό του λέβητα πετρελαίου πριν τη μετατροπή

μετατροπή λέβητα πετρελαίου σε πέλλετ με καυστήρα ADGREEN

Το εξειδικευμένο συνεργείο της ADTHERM προχώρησε σε παρέμβαση στην πόρτα του λέβητα, προκειμένου να προσαρμοστεί ο καυστήρας και να είναι λειτουργικό και πρακτικό το καθάρισμα εσωτερικά

Χάρη στη μετατροπή ο πελάτης της ADTHERM στο Άργος Ορεστικό, μια από τις πιο “κρύες” περιοχές της επικράτειας, θα επιτύχει να θερμαίνει την οικία του εξοικονομώντας χρήματα.

Η οικονομία υπολογίζεται στο 60% σε σχέση με τη δαπάνη για το πετρέλαιο!

Ο ιταλικός καυστήρας πέλλετ ADGREEN έχει προσαρμοστεί και έχει λειτουργήσει με αξιοπιστία και οικονομία σε πολλούς επώνυμους λέβητες πετρελαίου της αγοράς. 

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ADTHERM για να ενημερωθείτε για τη δυνατότητα μετατροπής στο δικό σας λέβητα πετρελαίου σε πελλετ, προκειμένου να μειώσετε σημαντικά τα ετήσια έξοδα θέρμανσης

 

[srp widget_title=”Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά για τον Ιταλικό καυστήρα B-eco” post_limit=”4″ post_order=”modified” post_random=”yes” post_noimage_skip=”yes” post_date=”no” post_include=”3104″ layout_num_cols=”4″]

 

2 Σχόλια
 1. ψαχνοντας για μετατροπη λεβητα πετρ. σε πελλετ βρηκα το παρακατω σχολιο…
  Οι λέβητες πετρελαίου είναι φτιαγμένοι (οι διαδρομές των καυσαερίων τους) για καύσιμα χωρίς κατάλοιπα.
  Μετά από λίγο καιρό θα βουλώσουν αυτές οι διαδρομές χρησιμοποιώντας πέλλετς, ο λέβητας θα καταναλώνει πολύ καύσιμο και θα παράγει ελλιπές έργο. (πολύ χαμηλή απόδοση)
  Η γνώμη μου είναι να μην το δοκιμάσετε καθόλου γιατί γρήγορα θα απογοητευτείτε.
  Αν όμως ενδιαφέρεστε να καταντήσετε θερμαστές και να καθαρίζετε διαρκώς τις διαδρομές του, προσπαθήστε το για να δοκιμάσετε και τις αντοχές σας. 🙂
  Ποια η αποψη σας για το παραπανω σχολιο και ποσο σιγουρο ειναι οτι η μετατροπη δεν θα δημιουργησει τετοιο προβλημα που για μενα ειναι πολυ σοβαρο

 2. Αγαπητή Εύη,
  η μετατροπή με καυστήρα πέλλετ σε υπάρχοντα λέβητα πετρελαίου είναι μια εφαρμογή που η εταιρία μας έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση, ενώ απαριθμεί και απόλυτη επιτυχία.
  Σαφώς και κάποια καζάνια, λόγω των στενών διαδρομών καυσαερίου δεν λειτουργούν ικανοποιητικά με καύση στερεού καυσίμου (πέλλετ), ενώ δεν είναι και λειτουργικά σε ότι αφορά το άνοιγμα της πόρτας τους, για τον τακτικό καθαρισμό της στάχτης που απαιτείται. Αυτά τα καζάνια δεν επιδέχονται μετατροπή, γιατί δεν είναι αποδοτικά και εργονομικά στη λειτουργία τους με καυστήρα πέλλετ, επομένως η εταιρία και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας δεν συστήνουν τη μετατροπή. Στην πλειοψηφία τους οι λέβητες πετρελαίου πάντως μπορούν και λειτουργούν πολύ ικανοποιητικά και κυρίως πολύ οικονομικά με καυστήρες πετρελαίου, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από μετρήσεις που γίνονται, όσο και από την εμπειρία στη χρήση εκατοντάδων ευχαριστημένων πελατών μας.
  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθύνεται στην ΑDTHERM ή σε συνεργάτες της, προκειμένου να παραθέτει στοιχεία του λέβητα, ώστε να ενημερώνεται για το αν επιδέχεται μετατροπή.
  Σε ότι αφορά το κομμάτι του καθαρισμού, αυτό που χρειάζεται από τον χρήστη είναι τακτικά να αφαιρεί τη στάχτη από το εσωτερικό του λέβητα. Τα τούμπα και οι διαδρομές σε περίπτωση που το καύσιμο είναι πιστοποιημένο δεν απαιτείται να καθαρίζονται, πόσω μάλλον με τη συχνότητα που επικριτικά αναφέρει το σχόλιο που βρήκατε καταχωρημένο στο διαδίκτυο. Θα πρέπει φυσικά να λαμβάνετε υπόψιν σας ότι μπορεί να υπάρχουν δυσαρεστημένοι πελάτες, όπως προφανώς ο συντάκτης του παραπάνω σχόλιου, οι οποίοι έκαναν ακατάλληλη επιλογή καυστήρα ή εμπιστεύτηκαν τεχνικούς χωρίς γνώση και εξειδίκευση.