Μπόιλερ με αντλία θερμότητας 300L

μπόιλερ με αντλία θερμότηταςΤο boiler με αντλία θερμότητας είναι μία συσκευή φιλική προς το περιβάλλον η οποία εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια. Η αντλία θερμότητας η οποία είναι τοποθετημένη σε μία αποθήκη νερού 300 λίτρων, εκμεταλλεύεται την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και με την βοήθεια ηλεκτρικής ενέργειας ζεσταίνει το νερό σε θερμοκρασία 55 οC. Προκειμένου να ζεσταθεί το νερό το 70% της ενέργειας που απαιτείται λαμβάνεται από την θερμοκρασία του περιβάλοντος και το υπόλοιπο 30% από ηλεκτρική ενέργεια. Επειδή το boiler με αντλία θερμότητας εκμεταλλεύεται την θερμοκρασία του περιβάλλοντος ψύχει τον χώρο στον οποίο είναι τοποθετημένο. Ετησίως με μέσο COP 3,9 και με 1/4 της κατανάλωσης ενέργειας από ένα ηλεκτρικό το μπόιλερ με αντλία θερμότητας μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε 1500kWh κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κάθε χρόνο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

  • Υψηλή απόδοση COP με συμπιεστή με τη χρήση φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού υγρού
  • Έτοιμο για Σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες με ενσωματωμένο διαφορικό θερμοστάτης
  • Περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Aθόρυβη λειτουργία
  • Εμφάνιση για την προβολή των θερμοκρασιών του νερού και των συστημάτων διαχείρισης
Απλή δομή και εύκολη εγκατάσταση. To boiler με αντλία θερμότητας της ADGREEN μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για ζεστό νερό όλο το χρόνο. Επιπλέον, μπορεί να παρέχει δωρεάν σύστημα ψύξης του αέρα για την κουζίνα σας.
οθόνη LCD
Η πρόσφατα σχεδιασμένη οθόνη LCD μπορεί να ελέγξει τις θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 10 ℃ σε 60 ℃.
Με το iPhone ασύρματο χειριστήριο, θα μπορούσε να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

 

 

 

ψυκτικό υγρό R134a
Φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R134a, που δεν περιέχει φρέον, και δεν προκαλεί καμία βλάβη στη στιβάδα του όζοντος.