Στην Ευρώπη, το πρότυπο αναφοράς, στην κατηγορία σόμπες πελλετ είναι το EN 14785 και η σύγκρισή της με όλους τους κατασκευαστές. Αυτή η νομοθεσία ορίζει τα ελάχιστα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης, όχι λιγότερο από 75% στη μέγιστη ισχύ και 70% τουλάχιστον, ότι μια σόμπα pellet πρέπει να είναι εντός των αναμενόμενων παραμέτρων. Η σόμπες Puros, ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στις ρυθμιστικές παραμέτρους. Προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με παράλληλη ελαχιστοποίηση των εκπομπών ρύπων: θερμότητα ζωτικό χώρο με φυσικό τρόπο, με σεβασμό στο περιβάλλον. Το EN 14785 προβλέπει ότι σε ένα κυβικό μέτρο καυσαερίων που παράγεται από την καύση, διαιρούμενο σε ένα εκατομμύριο μέρη, το περιεχόμενο του μονοξειδίου του άνθρακα (CO) δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 400 μέρη ανά εκατομμύριο (ppm) σε πλήρη ισχύ και τουλάχιστον 600 στην ελάχιστη . Η Puros θέτει νέα σημεία αναφοράς: σε μέγιστη 200 ppm και 400 ppm σε ελάχιστη ισχύ.
Βρείτε πόσα KW σόμπα πελλετ χρειάζεται για να ζεστάνεται το σπιτι σας ?

Σόμπα πελλετ καλοριφέρ TOBY H

Σόμπα πελλετ καλοριφέρ TOBY H

Η σόμπα πελλετ είναι αυτοκαθαριζόμενη και είναι έτοιμη για άμεση σύνδεση με το υπάρχον δίκτυο των καλοριφέρ. Οι Σόμπες pellet καλοριφέρ TOBY 18kw για κάλυψη εώς 120 τμ και 5 ετή εγγύηση
Περισσότερα
Σόμπα πελλετ DEDALO HYDRO 15&18kw

Σόμπα πελλετ DEDALO HYDRO 15&18kw

Διαθέτει όλα τα υδραυλικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα και είναι έτοιμη για άμεση σύνδεση με το δίκτυο των καλοριφέρ. Οι Σόμπες pellet καλοριφέρ της Ιταλικής εταιρείας Puros έχουν 5 ετή εγγύηση
Περισσότερα
Σόμπα πελλετ αερόθερμη Luna 12kw

Σόμπα πελλετ αερόθερμη Luna 12kw

Η Luna Εχει την ικανότητα να αναγνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες του χώρου, ρυθμίζοντας αυτόματα την ισχύ της . Ο βαθμος απόδοσης είναι είναι πάντα p;anv από 90%. Ιδανική για χώρους έως 120τ.μ.
Περισσότερα
Σόμπα πελλετ καλαμπόκι ΜΑΥΑ

Σόμπα πελλετ καλαμπόκι ΜΑΥΑ

Η σόμπα πελλετ και καλαμπόκι Maya έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει αυτόματα την ποιότητα του καυσίμου. Ειναι εξοπλισμένη με το πιο σύνχρονο ηλεκτρονικό σύστημα εβδομαδιαίου αλλα και ημερίσιου προγραμματισμού της λειτουργίας του.
Περισσότερα
Σόμπα πελλετ αερόθερμη CRETA 7kw

Σόμπα πελλετ αερόθερμη CRETA 7kw

Η απλότητα της Creta συνδυάζεται με την λειτουργικότητα και την αισθητική της ομορφιά . Ο βαθμος απόδοσης είναι επίσης πολύ υψηλός. Ιδανική για διαμερίσματα, καταστήματα και γραφεία έως 90τ.μ.
Περισσότερα