Λέβητας BIOTOM Βιομάζας πελλετ και ξύλου κάθετων διαδρομών 25kw 35kw & 45kw

Αξιόπιστη λύση για την θέρμανση με βιομάζα πελλετ αλλά και ξύλο. Εξασφαλίστε τη μέγιστη οικονομία , χάρη στην υψηλή απόδοση που προσφέρουν οι κάθετες διαδρομές του λέβητα BIOTOM που εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ρύπων. Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας και αντοχής χάλυβα και είναι εξοπλισμένος με τον κορυφαίο Ιταλικό καυστήρα πελλετ BMIX DIGITAL.

Οι κάθετες διαδρομές που υποχρεούνται να διανύσουν τα καυσαέρια για να διαφύγουν από τον χώρο καύσης είναι σχεδιασμένες ώστε να προάγουν τη μέγιστη επαφή με τα τοιχώματα του λέβητα. Έτσι η ανταλλαγή θερμότητας είναι άρτια και τα καυσαέρια φεύγουν από τον λέβητα με ελάχιστη θερμοκρασία. Ο καθαρισμός του λέβητα είναι πολύ εύκολος και πρακτικός και γίνεται από το μπροστινό μέρος του. Ο λέβητας είναι εφοδιασμένος με θερμόμετρο, μετακινούμενο δοχείο στάχτης, κιτ καθαρισμού και έναν πολύ καλής ποιότητας υδροστάτη , ώστε να αποτρέπεται η δημιουργία συμπυκνωμάτων (εξ αιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας στον σωλήνα επιστροφής). Στην έξοδο καυσαερίων είναι ενσωματωμένο το κινητό φράγμα (τάμπερ) με το οποίο ρυθμίζεται η σωστή απαγωγή των καυσαερίων (απαραίτητος ο σωστός ελκυσμός της καμινάδας) μεγιστοποιώντας την απόδοση του συστήματος.
Διατίθεται σε τρία μοντέλα, 25 Kw 35kw και 45kw. Η δεξαμενή καυσίμου χωρητικότητας 180 κιλών εξασφαλίζει την αυτονομία αρκετών ημερών.

Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και η υψηλή τεχνολογία του συστήματος το κάνει πιο ανταγωνιστικό από τα παρόμοια συστήματα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ

Λέβητας κατασκευασμένος από Υψηλής ποιότητας χάλυβα 4 χιλιοστών.
Πλήρες έλεγχος των παραμέτρων από το ενσωματωμένο χειριστήριο-οθόνη αφής.
Ομαλή μετάβαση και ρύθμιση της ισχύος σε 5 στάδια.
 Αυτοματοποιημένες λειτουργίες: ανάφλεξη, καθαρισμός και έλεγχος φλόγας.
 Δυνατότητα παρακολούθησης της καύσης από την οθόνη μέσο του πίνακα των αισθητήρων.
 Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος – Μοτέρ 24vol DC.
 Γρήγορη και αξιόπιστη έναυση λόγω της κεραμικής αντίστασεις (90 δευτερόλεπτα).
 Υψηλή απόδοση καύσης .
 Αξιόπιστος αισθητήρας φωτεινότητας (BRAHMA) για έλεγχο και επιτήρηση της φλόγας.
 Πλήρης συμβατότητα με τις λειτουργίες των οργάνων ελέγχου του λεβήτα.

Ένα βήμα μπροστά από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού ο Bmix Digital καίει όλες τις ποιότητες των πελλετ ξύλου αλλά και όχι μόνο. Μέσα στην γκάμα των υλικών που μπορεί να κάψει ο καυστήρας είναι τα σπασμένα κουκούτσια ελιάς, το πέλλετ από ηλιόσπορο, κουκούτσια από κεράσια, κέλυφος από καρύδια, και αμύγδαλα αλλά και πολλές άλλες μορφές βιομάζας.

Ο Bmix Digital είναι μία καλή πρόταση για να απαλλαγείτε από το πετρέλαιο αλλά και το πολύ καλής ποιότητας ακριβό πελλετ που συνιστούν υποχρεωτικά οι άλλοι κατασκευαστές καυστήρων.

βιομαζα πελλετ

Η σειρά καυστήρων βιομάζας Bmix Digital συνδέεται και με αεροσυμπιεστή για τον καθαρισμό του χώρου καύσης. Γίνεται αυτόματα κάθε φορά πριν την έναυση και τον τερματισμό της λειτουργίας του καυστήρα. Οπότε δεν επιβάλλεται η συχνός καθαρισμός του καυστήρα από τον χρήστη. Σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστικών προϊόντων που επιβάλουν τον καθημερινό καθαρισμό του χώρου καύσης .

Συστημα αυτοκαθαρισμου με αερα 8bar

Δεύτερος κοχλίας στο εσωτερικό του καυστήρα που αποτρέπει
την ενδεχόμενη επιστροφή φλόγας από τον καυστήρα στην
δεξαμενή καυσίμου

[udesign_icon_font name=”fa fa-dot-circle-o fa-spin” color=”#dd3333″ size=”1.4em”] Σύστημα επιπλέον καθαρισμού της εστίας καύσης, με χρήση πεπιεσμένου αέρα (8 bar) από αεροσυμπιεστή, που βοηθάει στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων αποτρέποντας τους πιθανούς κινδύνους κακής καύσης και την επακόλουθη διακοπή λειτουργίας του καυστήρα.
[udesign_icon_font name=”fa fa-dot-circle-o fa-spin” color=”#dd3333″ size=”1.4em”] Διατήρηση των ρυθμίσεων μετά από διακοπή ρεύματος
[udesign_icon_font name=”fa fa-dot-circle-o fa-spin” color=”#dd3333″ size=”1.4em”] Εστία και θάλαμος καύσης κατασκευασμένα από πυρίμαχο ανοξείδωτο χάλυβα υψηλών θερμοκρασιών.
[udesign_icon_font name=”fa fa-dot-circle-o fa-spin” color=”#dd3333″ size=”1.4em”] Εξολοκλήρου Κατασκευασμένος στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά, ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

.

  1. Δεξαμενή καυσίμου
  2. Πνευματικό αυτοκαθαριζόμενο σύστημα
  3. Βαλβίδα αντεπιστροφής

[custom_table]

Μοντέλο BIOTOM 25 BIOTOM 35 BIOTOM 45
Θερμική Ισχύς (min/max) kw 20-25 30-35 40-45
Απόδοση % 90 90 91
Περιεκτικότητα Νερό στον Λέβητα lit 62 69 75
Βάρος kg 245 270 305
Ελαχ.-Μέγιστη Κατανάλωση kg/h 1-5 1-7 1-9
Διάμετρος Καπνοδόχου (Φ) mm 179 179 179
Χωρητικότητα δεξαμένης πελλετ kg 180 180 180
Διαστάσεις με την δεξαμενή(Μ/Β/Υ) cm 100/89/115 105/89/115 110/89/115
*Εγγύηση Year 5* 5* 5*
*Η εγγύηση αφορά τον λέβητα. Η εγγύηση του καυστήρα είναι 24 μήνες.

[/custom_table]