ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ TOBY BLACKSTAR 30 KW

Ο λέβητας BLACKSTAR είναι αυτοκαθαριζόμενος με δυνατότητα να θερμάνει από 40 έως 300 m2. Είναι πρακτικός, εύκολος στην εγκατάσταση, πολύ αξιόπιστος, πιστοποιημένος και φιλικός προς το περιβάλλον.

Ο λέβητας πελλετ TOBY BLACKSTAR αποτελεί μία από τις πιο εξελιγμένες λύσεις για την αυτόματη καύση των pellets ξύλου στην Ελληνική αγορά. Έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε πολύ μικρούς χώρους όπως μικρές αποθήκες, πλυσταριά, μπαλκόνια και βοηθητικοί χώροι. Σε αυτό συμβάλλουν oι μικρές εξωτερικές διαστάσεις , η πλήρης μόνωση των εξωτερικών τοιχωμάτων του και η μεγάλη χωρητικότητα Pellets 150 κιλά.

Αρχή λειτουργίας αυτού του λέβητα είναι η “υπο-πίεση» του θαλάμου καύσης. Πλήρης αυτόματη λειτουργία με ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου . Σύστημα καύσης με αυτόματους κύκλους καθαρισμού και με τέλεια καύση σε όλα τα στάδια. Η καμινάδα που απαιτείται είναι μόλις ένα μέτρο λόγω του inverter ανεμιστήρα απαγωγής των καυσαερίων. Ο καθαρισμός του λέβητα είναι εύκολος χάρη στην ειδική λαβή με σούστες οι οποίες αφαιρούν με τα ελατήρια τους την τέφρα από τους εναλλάκτες θερμότητας μια φορά την εβδομάδα. Δοκιμές έγιναν με την πίεση 6 bar, καθώς και η εγγύηση του συστήματος είναι 5 χρόνια σύμφωνα με τις εσώκλειστες οδηγίες. Mε εκπληκτικό βαθμό θερμικής απόδοσης που ξεπερνά το 94% και εισάγετε από την ADTHERM με τιμή πολύ ανταγωνιστική.Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς παρέχουν οικονομία στη θέρμανση .
Οι λέβητες Toby εγγυώνται υψηλές θερμικές αποδόσεις, χαμηλές καταναλώσεις πελλετ και μειωμένες εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα.
Η ηλεκτρονική μονάδα στον λέβητα είναι ένας σύγχρονος υπολογιστής με πολλές εύχρηστες λειτουργίες . Η μονάδα χωρίζεται σε ρυθμίσεις για τον Τελικό Χρήστη και για τον εγκαταστάτη, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Όλες οι μελλοντικές ενημερώσεις πραγματοποιούνται εύκολα μέσω θύρας USB έτσι ώστε να λαμβάνετε πάντα την τελευταία έκδοση του προγράμματος.

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ TOBY BLACKSTAR 30 KW ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟΣ

Μοναδικά χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα του λέβητα πελλετ ΤOBY

Αυστριακός ανεμιστήρας απαγωγής καυσαερίων ZIEHL-ABEGG

Εστία καύσης κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο μαντέμι

Κεραμική αντίσταση FKK Ιαπωνίας για σίγουρη ανάφλεξη

Μεγάλη οθόνη αφής για εύκολο χειρισμό

ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΒΥ 30 BLACKSTAR
ΙΣΧΥΣ KW 30
ΕΥΡΩΣ ΙΣΧΥΟΣ KW 9.5-31.7
ΒΑΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑ kg 298
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ºC 140
ΑΠΟΘΥΚΗ ΠΕΛΛΕΤ kg 120
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ kg/h 2
ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ kg/h 6.5
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ Lit 80
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ W 100
ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ % 93,5
ΚΛΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ Class 5
*24 μήνες στα ηλεκτρικά μέρη του λέβητα