Αερόθερμο ενεργειακό τζάκι πέλλετ στην Κατερίνη

Αερόθερμο ενεργειακό τζάκι πέλλετ στην Κατερίνη

Ενεργειακό τζάκι πέλλετ 15 ΚW αερόθερμο στην Κατερίνη

Ένα αερόθερμο ενεργειακό τζάκι – “κασέτα” πέλλετ 15 kw της ADTHERM επέλεξε για να θερμάνει το διαμέρισμα του στην Κατερίνη ο κ. Χρήστος Μαρκάτης

Το τζάκι – “κασέτα” πέλλετ τοποθετήθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος (100 τ.μ.) και θα θερμαίνει το χώρο διοχευτεύοντας αερόθερμα την ενέργεια που θα παράγει.

Το αερόθερμο ενεργειακό τζάκι πέλλετ Intervo

Το τζάκι Intervo, το οποίο κατασκευάζεται στην Ιταλία, μπορεί να τοποθετηθεί (“κασέτα”) και στα υπάρχοντα τζάκια ανοικτού τύπου, μετατρέποντας τα αυτομάτως σε αερόθερμα ενεργειακά και αυτοματοποιώντας την καύση σε σχέση με τη χρήση ξύλου, μιας και λειτουργεί όπως μια σόμπα πέλλετ και μπορούμε να ρυθμίσουμε μέσω του θερμοστάτη την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο μας.

Το τζάκι - "κασέτα" πέλλετ θα επενδυθεί και θα διακοσμηθεί

Η τροφοδοσία του τζακιού – “κασέτα” πέλλετ γίνεται εύκολα και πρακτικά μέσω του συρταριού εισαγωγής του καυσίμου πάνω από τον αεραγωγό (αυτονομία καυσίμου τουλάχιστον δύο ημέρες), ενώ οι ρυθμίσεις καύσης γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού χειριστηρίου, το οποίο δέχεται εντολές και μέσω τηλεκοντρόλ.

To τζάκι-κασέτα πέλλετ τροφοδοτείται εύκολα από το συρτάρι στο επάνω μέρος του

Όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες της εγκατάστασης, το τζάκι επενδύθηκε και διακοσμήθηκε με γυψοσανίδα, ώστε να πάρει την τελική του εξωτερική εικόνα. Για τη λειτουργία του χρειάζεται μια απλή ανοξείδωτη καμινάδα διαμέτρου Φ80 που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε σπίτι, εξυπηρετώντας τη διαφυγή των καυσαερίων, η οποία γίνεται μέσω βεντιλατέρ.