Αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών POLARIS στην Κατερίνη

Αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών POLARIS στην Κατερίνη

Αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών POLARIS στην Κατερίνη

Την αντλία υψηλών θερμοκρασιών POLARIS, που εισάγει η ADTHERM, επέλεξε ο Γιώργος Γεροβασιλείου για να θερμάνει το διαμέρισμα του στην Κατερίνη.

Ο επί σειρά ετών ικανοποιημένος πελάτης της εταιρίας αναζητούσε να απαλλαγεί από την ιδιαιτέρως δαπανηρή καύση πετρελαίου για θέρμανση και εμπιστεύτηκε τη λύση που του πρότεινε η ADTHERM με την αντλία POLARIS, την οποία τοποθέτησε απευθείας στο υδραυλικό του σύστημα, χωρίς καμιά περαιτέρω παρέμβαση.

Η αντλία υψηλών θερμοκρασιών που τοποθετήθηκε στο διαμέρισμα του κ. Γιώργου Γεροβασιλείου

Χάρη στον μεγάλο βαθμό απόδοσης και το υψηλό COP  3,6 της αντλίας θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών (πρόκειται για τον συντελεστή που δείχνει την κατανάλωση ρεύματος  σε σχέση με την αποδιδόμενη ισχύ σε KW) , η εξοικονόμηση ενέργειας θα ξεπερνά το 50% σε σχέση με το πετρέλαιο! Και φυσικά αυτό με την ευκολία, τη χρηστικότητα και την αυτονομία που παρέχει το ηλεκτρικό ρεύμα στον καταναλωτή. 

Το μπόιλερ με αντλία θερμότητας εξασφαλίζει ζεστό νερό χρήσης με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας

Η αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών τοποθετήθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, συνδέθηκε στα σώματα (καλοριφέρ) χωρίς τη μεσολάβηση δοχείου αδρανείας, ενώ για τα ζεστά νερά χρήσης φροντίζει επίσης με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας ένα μπόιλερ με αντλία θερμότητα 300 λίτρων.