Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών 25 KW στο Άργος Ορεστικό (Βασίλης Χρήστου)

Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών 25 KW στο Άργος Ορεστικό (Βασίλης Χρήστου)

Η αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών ASGREEN 25 KW στην οικία του κ. Βασίλη Χρήστου στο Άργος Ορεστικό

Τη δοκιμασμένη στην περιοχή του και αξιόπιστη λύση μιας αντλίας θερμότητας ADGREEN επέλεξε για τη θέρμανση της οικίας του στο Άργος Ορεστικό ο κ. Βασίλης Χρήστου. 

Ο συνταξιούχος, πλέον, διευθυντής του Δήμου Άργους Ορεστικού αποφάσισε να αντικαταστήσει λόγω κόστους τον λέβητα πετρελαίου στην οικία του (220 τ.μ.)  με μια αντλία θερμότητας και απευθύνθηκε στην ADTHERM, λόγω της τεχνογνωσίας που διαθέτει και της αξιοπιστίας που διακρίνει τα προϊόντα της. Όπως ανέφερε μετά το πέρας των εργασιών, έμεινε ενθουσιασμένος από την εγκατάσταση, την οργάνωση και την εξειδίκευση του συνεργείου, καθώς και από την αναλογία επένδυσης – κόστους.

Ο κ. Χρήστου απευθύνθηκε στην ADTHERM, λόγω της τεχνογνωσίας που διαθέτει και της αξιοπιστίας που διακρίνει τα προϊόντα της

Την εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών ADGREEN 25 KW συνοδεύει ένα δοχείο αδρανείας 500 λίτρων, που θα συμβάλλει στην ομαλότερη λειτουργία της και στην επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία αναμένεται να είναι τουλάχιστον στο 60% σε σχέση με το κόστος πετρελαίου. 

Το δοχείο αδρανείας των 500 λίτρων

Οι αντλίες θερμότητας της ADGREEN έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες και χάρη στην αξιοπιστία και την κορυφαία τεχνολογία τους προσφέρουν ζέστη και οικονομία στα νοικοκυριά