Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών ADGREEN 17 ΚW στον Παλαμά Καρδίτσας (Χρήστος Μαγαλιός)

Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών ADGREEN 17 ΚW στον Παλαμά Καρδίτσας (Χρήστος Μαγαλιός)

Την εμπειρία χρήσης της αντλίας θερμότητας ADGREEN ΚΚ 17 ΚW θέλησε να μοιραστεί ο εκπαιδευτικός, Χρήστος Μαγαλιός, που εγκατέστησε τον περασμένο Νοέμβρη το νέο σύστημα θέρμανσης στην οικία του στον Παλαμά Καρδίτσας. 

Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών στον Παλαμά Καρδίτσας

Ο κ. Μαγαλιός επέλεξε την αντλία θερμότητας που εισάγει η ADTHERM, έπειτα από σχετική έρευνα αγοράς που έκανε, ξεχωρίζοντας την ποιότητα κατασκευής και τα επώνυμα εξαρτήματα της, την τεχνογνωσία της εταιρίας και φυσικά την ιδαίτερα ανταγωνιστική τιμή της, που την καθιστά μια προσιτή λύση για κάθε καταναλωτή, ο οποίος θέλει ένα σύγχρονο σύστημα θέρμανσης που θα του εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. 

Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών στον Παλαμά Καρδίτσας

Η αντλία θερμότητας συνθέθηκε στο ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης της μονοκατοικίας των 130 τ.μ., μαζί με ένα δοχείο αδρανείας 300 λίτρων και άρχισε να λειτουργεί στις 6 Νοεμβρίου 2012. Έκτοτε και ως τις 23 Ιανουαρίου (σχεδόν 80 ημέρες λειτουργίας) που η ADTHERM επικοινώνησε με τον κ. Χρήστο Μαγαλιό, ο μετρητής κατανάλωσης που τοποθετήθηκε στον πίνακα “έγραψε” 3.400 κιλοβατόρες, εκ των οποίων οι μισές και περισσότερες καταναλώθηκαν με το νυκτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ και με σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού 22 βαθμούς Κελσίου επί 24ωρου βάσεως!!!

Όπως μας ενημέρωσε, με αντίστοιχες και λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες χώρου τα προηγούμενα χρόνια χρειαζόταν περίπου 450 λίτρα πετρελαίου το μήνα.