Καυστήρας πέλλετ σε κυκλοθερμικό φούρνο αρτοποιείου στην Πελασγία Φθιώτιδας

Καυστήρας πέλλετ σε κυκλοθερμικό φούρνο αρτοποιείου στην Πελασγία Φθιώτιδας

Τον καυστήρα πέλλετ ADGREEN OVEN, με ειδική κατασκευή και λογισμικό για εγκατάσταση σε φούρνους, τοποθέτησαν στο αρτοποιείο τους στην Πελασγία Φθιώτιδας τα αδέρφια Θωμάς και Χρήστος Χριστοδούλου.

Καυστήρας πέλλετ ADGREEN OVEN σε φούρνο στην Πελασγία

Καυστήρας πέλλετ ADGREEN OVEN σε φούρνο στην Πελασγία

Η εγκατάσταση του καυστήρα πέλλετ, τον οποίο εισάγει η ADTHERM από την Ιταλία, έγινε από τον συνεργάτη της στο νομό, Ηλία Καρέλη (μηχανολό-μηχανικό), με την προσαρμογή όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων και αυτοματισμών, που θα εγγυηθούν τη μέγιστη απόδοση, τη λειτουργικότητα και τη μακροζωία του φούρνου.

Ο καυστήρας τοποθετήθηκε σε ειδική ράμπα με ρόδες για την εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή του από τον θάλαμο καύσης του φούρνου

Υψηλη ποιότητα κατασκευής και υλικών χαρακτηρίζει τον ιταλικό καυστήρα πέλλετ ADGREEN OVER

Με τη μετατροπή από το πετρέλαιο στο πέλλετ, οι ιδιοκτήτες του αρτοποιείου εξασφαλίζουν οικονομία στα επίπεδα του 70%, αποσβαίνοντας άμεσα τη δαπάνη της εγκατάστασης και εξασφαλίζοντας σημαντικά χαμηλότερα λειτουργικά κόστη για τα επόμενα χρόνια.

H αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου με αυτόν του πέλλετ εγγυάται εξοικονόμηση χρημάτων της τάξης του 70%

Ο συνεργάτης της ADTHERM στη Φθιώτιδα, μηχανολόγος-μηχανικός Ηλίας Καρέλης, που εγκατέστησε τον καυστήρα πέλλετ στον κυκλοθερμικό φούρνο του αρτοποιείου των αφων Χριστοδούλου