Λέβητας πέλλετ ΒIOMAX 22 ΚW στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Λέβητας πέλλετ ΒIOMAX 22 ΚW στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Ο BIOMAX είναι ένας υπεραυτόματος σε λειτουργία και καθαρισμό λέβητας, που ξεχωρίζει για την κορυφαία τεχνολογία και τη μεγάλη απόδοση του (94% στο νερό)

Τον υπεραυτόματο ιταλικό compact λέβητα πέλλετ BIOMAX επέλεξε για τη θέρμανση του διαμερίσματος του (100 τ.μ.) ο κ. Κώστας Τσιλιπάκος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αντικαθιστώντας τον λέβητα αερίου που χρησιμοποιούσε, ώστε να πετύχει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο BIOMAX είναι το κορυφαίο τεχνολογικά μηχάνημα για την καύση βιομάζας που εισάγει και εγκαθιστά η ADTHERM, με την ποιότητα κατασκευής, τον εξοπλισμό και τον μεγάλο βαθμό απόδοσης του (94% στο νερό) να το ξεχωρίζουν από άλλα προϊόντα της αγοράς. 

ιταλικό compact λέβητα πέλλετ

Ο ΒΙΟΜΑΧ κατασκευάζεται από το ιταλικό εργοστάσιο PUROS, διατίθεται σε δύο εκδόσεις των 22 και 35 KW και στις μικρές διαστάσεις του περικλείει τα εξαρτήματα ενός πλήρους λεβητοστασίου (κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας κτλ.), ενώ για την εγκατάσταση του απαιτείται μια καμινάδα μικρής διαμέτρου (Φ80), που θα πρέπει να εκτείνεται μόλις στα δύο μέτρα ύψος, καθώς η επαγωγή των καυσαερίων γίνεται με βεντιλατέρ. Ο BIOMAX μπορεί να τοποθετηθεί εκτός από μικρά ή περιορισμένου χώρου λεβητοστάσια και σε μπαλκόνια, ταράτσες ή πλυσταριά. 

Ο BIOMAX είναι ένας υπεραυτόματος λέβητας με μεγάλη απόδοση(94% στο νερό)

Επιπλέον πλεονεκτήματα του λέβητα BIOMAX είναι το αισθητήριο “Λ” που διαθέτει και ελέγχει την ποιότητα καυσίμου, ώστε να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του για να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα καύσης, καθώς και το προηγμένο και πατενταρισμένο σύστημα κυκλικού αυτοκαθαρισμού με ακίδες, το οποίο του επιτρέπει να λειτουργεί ακόμη και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί τη λιγότερη δυνατή φροντίδα από τον χρήστη για τον καθαρισμό του, καθώς δεν επεμβαίνει στο εσωτερικό του λέβητα, παρά μόνο στην τεφροδόχο.

Ο BIOMAX διαθέτει μεταξύ άλλων και αισθητήριο ελέγχου της ποιότητας του καυσίμου, ενώ έχει ελάχιστες απαιτήσεις για τη καμινάδα (Φ80 μόλις δύο μέτρων)

Δείτε επίσης: Λέβητας πέλλετ BIOMAX στη Νίκαια Λάρισας

[srp widget_title=”Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά για τον Ιταλικό λέβητα πελλετ biomax” post_limit=”4″ post_order=”modified” post_random=”yes” post_noimage_skip=”yes” post_date=”no” post_include=”1251″ layout_num_cols=”4″]