Λέβητας πέλλετ BIOMAX 35 ΚW στο Λόφο Πιερίας (Δημήτρης Μέλλιος)

Λέβητας πέλλετ BIOMAX 35 ΚW στο Λόφο Πιερίας (Δημήτρης Μέλλιος)

Τον υπερ-αυτόματο και πλήρως αυτοκαθαριζόμενο ιταλικό λέβητα πέλλετ BIOMAX επέλεξε για τη θέρμανση της κατοικίας του στο Λόφο Πιερίας, ο αυτοκινητιστής κ. Δημήτρης Μέλλιος. 

Λέβητας πέλλετ BIOMAX 35 ΚW στο Λόφο Πιερίας

Ο BIOMAX, που εισάγει στην Ελλάδα η ADTHERM, είναι ο κορυφαίος σε απόδοση λέβητας της αγοράς, με βαθμό απόδοσης στο νερό 94% (!), κάτι που σημαίνει οτι εκμεταλλεύεται σχεδόν στο απόλυτο τη θερμογόνο δύναμη του καυσίμου και τη μετατρέπει σε ενέργεια, όντας έτσι εξαιρετικά οικονομικός στη λειτουργία του. 

Λέβητας πέλλετ BIOMAX 35 ΚW στο Λόφο Πιερίας

Όλες οι λειτουργίες του είναι αυτοματοποιημένες και ρυθμιζόμενες από το ηλεκτρονικό χειριστήριο, με δυνατότητα προγραμματισμού σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση με χρονοδιακόπτες, ενώ ξεχωριστό είναι το σύστημα αυτοκαθαρισμού του και η ικανότητα του να ελέγχει την ποιότητα του πέλλετ και να επαναπρογραμματίζεται (αισθητήριο Λ), προκειμένου να εξασφαλίσει κατά συνθήκη την καλύτερη δυνατή καύση. 

Το μόνο που έχει να κάνει ο καταναλωτής είναι να εφοδιάζει με πέλλετ τη δεξαμενή στο πάνω μέρος του λέβητα και να απομακρύνει το τασάκι της στάχτης, χωρίς άλλη παρέμβαση για τον καθαρισμό του!

Ο λέβητας πέλλετ των 35 KW καλύπτει σε θέρμανση και παραγωγή ζεστών νερών χρήσης δύο κατοικίες, συνολικού εμβαδού 180 τ.μ. 

Μπόιλερ λεβητοστασίου 150 λίτρων

Στην εγκατάσταση περιλαμβάνεται ένα μπόιλερ λεβητοστασίου 150 λίτρων, το οποίο λειτουργεί τόσο με ηλιακή ενέργεια από επιλεκτικούς συλλέκτες 4 τ.μ. , όσο και με τον λέβητα πέλλετ BIOMAX, μέσω συστήματος αντιστάθμισης, ώστε να εξασφαλίζεται η αφθονία σε ζεστά νερά χρήσης με τη χαμηλότερη δυνατή δαπάνη. 

Επιλεκτικοί ηλιακοί συλλέκτες 4 τ.μ.

[srp widget_title=”Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά για τον Ιταλικό λέβητα πελλετ biomax” post_limit=”4″ post_order=”modified” post_random=”yes” post_noimage_skip=”yes” post_date=”no” post_include=”1251″ layout_num_cols=”4″]