Μετατροπή λέβητα πετρελαίου με καυστήρα πέλλετ στην Κατερίνη (Νίκος Γεωργούλης)

Μετατροπή λέβητα πετρελαίου με καυστήρα πέλλετ στην Κατερίνη (Νίκος Γεωργούλης)

“Ζωή” στον παλιό λέβητα πετρελαίου του, ο οποίος έμεινε ανενεργός τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω της ραγδαίας αύξησης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, έδωσε με την απόφαση του να τον μετατρέψει με την τοποθέτηση καυστήρα πέλλετ ο κ. Νίκος Γεωργούλης από την Κατερίνη.

Εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών της ADTHERM “μεταμόρφωσε” τον παλιό χαλύβδινο λέβητα πετρελαίου HOVAL και προσάρμοσε τον ιταλικό καυστήρα πέλλετ ADGREEN B-ECO 2 (45 KW), παρέχοντας έτσι και πάλι θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης στη μονοκατοικία των 150 τ.μ. , η οποία τα τελευταία χρόνια θερμαίνονταν με τζάκι ξύλου και ηλεκτρικά σώματα.

μετατροπή καυστήρα πετρελαίου με πέλλετ

Χάρη στη μετατροπή, ο κ. Νίκος Γεωργούλης θα μπορεί και πάλι να έχει ζέστη σε όλους τους χώρους του σπιτιού, με χαμηλές καταναλώσεις και την οικονομία που προσφέρει η καύση πέλλετ, η οποία υπολογίζεται να φτάσει το 50% με τις ισχύουσες τιμές πετρελαίου.

μετατροπή καυστήρα πετρελαίου με πέλλετ

Oι αντικαταστάσεις καυστήρων πετρελαίου με πέλλετ κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, καθώς εφόσον γίνονται από εξειδικευμένους τεχνικούς και με ποιοτικά μηχανήματα, όπως ο ιταλικός καυστήρας ADGREEN, αποδεικνύονται μια αξιόπιστη και οικονομική στη λειτουργία λύση, χωρίς μεγάλο αρχικό κόστος εγκατάστασης, μιας και δεν απαιτούνται παρεμβάσεις ούτε στο υδραυλικό σύστημα, ούτη στην καμινάδα, όπως συνήθως απαιτεί η αλλαγή ενός λέβητα.

μετατροπή καυστήρα πετρελαίου με πέλλετ

Ο λέβητας πετρελαίου πριν μετατραπεί με καυστήρα πέλλετ από το εξειδικευμένο συνεργείο της ADTHERM, που τον συντήρησε και τον “μεταμόρφωσε”

Η ADTHERM με εμπειρία τεσσάρων χρόνων στις μετατροπές με καυστήρες πέλλετ σε λέβητες πετρελαίου και με εκατοντάδες επιτυχημένες εφαρμογές στο ενεργητικό της, εγγυάται επιτυχημένο αποτέλεσμα και οικονομία στους καταναλωτές που θα επιλέξουν τον ιταλικό καυστήρα ADGREEN.