Όταν οι άλλοι προτείνουν η ADTHERM εφαρμόζει!

Όταν οι άλλοι προτείνουν η ADTHERM εφαρμόζει!

Το μηχανοστάσιο του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
Το μηχανοστάσιο του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ενδοδαπέδια και fan coils για θέρμανση και ψύξη με αντλία θερμότητας και ηλιοθερμία – Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης από μπόιλερ με αντλία θερμότητας

Όταν οι άλλοι προτείνουν η ADTHERM εφαρμόζει!

Και εκθετει τα δείγματα δουλειάς της στον κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία ή καταναλωτή, που επιθυμεί να απαλλαγεί από τις δαπανηρές παραδοσιακές μορφες ενέργειας, χρησιμοποιώντας συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

Ο μηχανολόγος, Δημήτριος Αναστασιάδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας ADTHERM εφάρμοσε τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας που εισάγει, στην κατοικία του, στο 1ο χλμ. επαρχιακής οδού Κατερίνης-Γανόχωρας, όπου καθένας μπορεί να επισκέπτεται το προσβάσιμο εξωτερικό μηχανοστάσιο, προκειμένου να βλέπει στην πράξη τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Την αντλία θερμότητας για θέρμανση και ψύξη της οικίας με την συμβολή και της ηλιοθερμίας και το τετράθερμο μπόιλερ με αντλία θερμότητας, συνδεδεμένο με ηλιακούς συλλέκτες.
Μηχανολόγοι, μηχανικοί, εργολάβοι, υδραυλικοί και φυσικά καταναλωτές είναι ευπρόσδεκτοι για να διαπιστώσουν στην πράξη πως επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας με τη χρήση των πλέον σύγχρονων συστημάτων.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορειτε να δείτε το μηχανοστάσιο και την περιγραφή των συστημάτων, των υλικών και των εργασιών.