H ADTHERM στο Γκράτς για το 4ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βιομάζας

H ADTHERM στο Γκράτς για το 4ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βιομάζας

Τις εργασίες του 4ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Βιομάζας (4th Central European Biomass Conference), που διοργανώθηκε στο Γκρατς της Αυστρίας παρακολούθησε ο πρόεδρος της ADTHERM, Δημήτριος Αναστασιάδης. 

Ο μηχανολόγος και ιδιοκτήτης της ADTHERM βρέθηκε στο Γκράτς από τις 13 ως τις 17 Ιανουαρίου και πήρε μέρος στο διεθνές συνέδριο για την Βιομάζα, όπου εκπρόσωποι από τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης παρουσίασαν τις νέες τεχνολογίες και τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στον τομέα της παραγωγής βιομάζας.

IMG_7404 

Το διήμερο 15-16 Ιανουραίου συμμετείχε παράληλλα στις επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) που έγιναν στο πλαίσιο του συνεδρίου και των εκθέσεων για τους τομείς της Βιομάζας (ΒΙΟΜASS BUSINESS TALK 2014) και των Ενεργειακά Αποδοτικών Κατασκευών (ΕNERGY EFFICIENT CONSTRUCTION 2014).

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης για νέες καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, το ιδρυτικό στέλεχος της ADTHERM ξεναγήθηκε στους χώρους των εκθέσεων και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των μεγαλύτερων οίκων της Ευρώπης, που παρουσίασαν τα προϊόντα τους.