Σόμπα ξύλου καλοριφέρ TEMY PLUS 30KW

Σόμπα ξύλου καλοριφέρ TEMY PLUS 30KW

Πρόκειται για μια σόμπα ξύλου καλοριφέρ στερεών καυσίμων σχεδιασμένη για τη κεντρική θέρμανση του σπιτιού .Η σόμπα καλοριφέρ είναι σχεδιασμένη να παράγει ζεστό νερό για το κύκλωμα των θερμαντικων σωμάτων .Λειτουργεί με καύση ξύλου η μπρικέτας .Τα καυσαέρια που παράγονται κατά την καύση του ξύλου στο θάλαμο καύσης, πριν φτάσουν στην έξοδο της καμινάδας, έρχονται σε επαφή με κάθετα υδροφόρα στρώματα ζεσταίνοντας το νερό της σομπας. Εκτός από τη θέρμανση του νερού, ένα μέρος της θερμότητας αποδίδεται στο χώρο με την ακτινοβολία από το κεραμικό τζάμι της πόρτας και την εστία ψησίματος . Για να κάψει μια σόμπα το ξύλο αποτελεσματικά είναι απαραίτητο αυτό να έχει χαμηλή υγρασία.H ισχύς του λέβητα και ο σχεδιασμός με την προσιτή τιμή, αξίζουν την προσοχή σας.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ

Η σομπα συνδυάζει οικολογική θέρμανση με ξύλα, παρέχει σημαντική ενεργειακή οικονομία που συνδυάζει την καλή εμφάνιση, και απόδοση σε εξαιρετική τιμή. Απολαύστε την κλασική γοητεία και τη ζεστασιά μιας όμορφης ξυλόσομπας για μια παραδοσιακή επιλογή θέρμανσης στο σπίτι σας.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΥΣΗΣ

Τοποθετώντας την επιθυμητή θερμοκρασία νερού στο κύκλωμα, ο θερμοδιακόπτης ρυθμίζει αυτόματα την ποσότητα του αέρα που μπαίνει στο θάλαμο καύσης για να επιτευχθεί η θερμοκρασία στο νερό.

σόμπα ξύλου καλοριφέρ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Είναι εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας με σερπαντίνα θερμικής εκτόνωσης που ενεργοποιείται από μια βαλβίδα ασφαλείας.Η σερπαντίνα εγγυάται την ασφάλεια με κλειστό δοχείο διαστολής, επιτρέποντας την ψύξη της σόμπας σε περίπτωση υπερθέρμανσης.
 

Σόμπα ξύλου καλοριφέρ Τεχνικό Εγχειρίδιο ΧρήσηςΤεχνικό Εγχειρίδιο Χρήσης