Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και fan coils σε ιατρείο στην Κατερίνη (Κωνσταντίνος Χατζηπαντελής)

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και fan coils σε ιατρείο στην Κατερίνη (Κωνσταντίνος Χατζηπαντελής)

Η αντλία χαμηλών θερμοκρασιών 8 KW που τοποθετήθηκε στο μπαλκόνι του ιατρείου του αγγειολόγου Κωνσταντίνου Χατζηπαντελή στην Κατερίνη

Μια σύγχρονη τεχνολογικά συσκευή, μια αντλία θερμότητας, που συνοδεύεται από την αξιοπιστία και την εγγύηση της ADTHERM επέλεξε για το ιατρείο του στην Κατερίνη ο αγγειολόγος, Κωνσταντίνος Χατζηπαντελής

To fan coil που τοποθετήθηκε στον χώρο του εξεταστηρίου στο ιατρείου

Η αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών των 8 KW

Η εγκατάσταση παραδόθηκε προς λειτουργία στα τέλη Σεπτέμβρη του 2012 και περιλαμβάνει μια αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών 8 KW της ADTHERM και τέσσερα fan coil slim, τα οποία εισάγει η εταιρία.

Τα fan coils slim (με πάχος μόλις 13 cm) που εισάγει η ADTHERM

Η αντλία τοποθετήθηκε στο μπαλκόνι του ιατρείου επί της οδού Κασσάνδρου στην Κατερίνη και θα παρέχει θέρμανση και ψύξη στον χώρο των 80 τ.μ. με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας και με σημαντική μείωση των δαπανών, που θα ξεπερνά το 70% (με βάσει τη νέα τιμή του πετρελαίου στο 1,40 ευρώ)!

Εξαιρετικά αθόρυβη η λειτουργία των fan coils slim της ADTHERM με μόλις 25 dB

Και επιπλέον των επιθυμητών θερμικών αποτελεσμάτων η οικολογική λειτουργία της αντλίας και των fan coil θα προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον στο ιατρείο και τους επισκέπτες του.

Τα fan coils slim της ADTHERM διαθέτουν ενσωματωμένη τρίοδη