Λέβητας πέλλετ ξύλου ADGREEN 25kw-350kw

Λέβητας πέλλετ ξύλου ADGREEN 25kw-350kw

Post placeholder image

Λέβητας πέλλετ ξύλου ADGREEN

Ολοκληρωμένη λύση για λεβητοστάσιο με λέβητα και καυστήρα με πελλετ για θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης (PELLETS & καλαμπόκι)

Λέβητας πέλλετ ξύλου ADGREEN Σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία “ELMEC” η ADTHERM (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε.) ξεκίνησε τη δική της εισαγωγή μονάδων λέβητας πελλετ ξύλου.(biomaza, pellet)
Τα νέα προϊόντα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην εγχώρια αγορά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς και ο νέος καυστήρας είναι ένα ξεχωριστό προϊόν του είδους αυτού (μπορεί να πωλείται χωριστά χωρίς τον λέβητα ADGREEN).

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά , αξίζει να αναφέρουμε ότι ο  καυστήρας μπορεί και πωλείται ως αυτοτελές προϊόν (και να εγκατασταθεί σε ήδη υπάρχον λέβητα ) και ως μονάδα . Εισάγετε από την ADTHERM και η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική. Το βασικό μοντέλο λειτουργεί σε ένα εύρος 10-55 KW, το γεγονός που το καθιστά ανώτερο από παρόμοια προϊόντα στην αγορά, που περιορίζονται συνήθως σε μια στενή περιοχή ισχύος από 10 KW   ως  35 KW . Τρία μεγάλα μοντέλα λέβητα πελλετ ξύλου καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα έως 120 kW , 150 kW και 300kW αντίστοιχα.

Λέβητας υψηλής απόδοσης πέντε διαδρομών

Λέβητας πέλλετ ξύλου ADGREEN Ο πέντε διαδρομών λέβητας στερεών καυσίμων ADGREEN είναι απόλυτα συμβατός με τον καυστήρα pellet ADGREEN (βαθμός απόδοσης 91%) και πληρεί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής οδηγίας ΕΝ 303/5. Ο λέβητας συνοδεύεται από μία αποθήκη pellet (σιλό), χωρητικότητας 150-300 κιλα, που μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στον λέβητα. Ο λέβητας πέλλετ ξύλου είναι εφοδιασμένος με θερμόμετρο, μετακινούμενο δοχείο στάχτης, κιτ καθαρισμού και έναν πολύ καλής ποιότητας υδροστάτη , ώστε να αποτρέπεται η δημιουργία συμπυκνωμάτων (εξ αιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας στον σωλήνα επιστροφής).
Η επάνω πόρτα του λέβητα καλύπτεται από πυρίμαχο τζάμι με δευτερεύουσα είσοδο αέρα.Ο λέβητας μπορεί να λειτουργήσει με το παραδοσιακό ξύλο, με όλων των ειδών πελλετ αλλά και με πυρηνόξυλο και με καλαμπόκι.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ

Καυστήρας πελλετ αυτοκαθαριζόμενος

Λέβητας με καυστήρα πέλλετ ξύλου ADGREEN Ο καυστήρας  ADGREEN αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του λέβητα  και συμβάλλει στην καθ ολοκληρίαν καύση του pellet & καλαμπόκι.
Ο καυστήρας αποτελείται από δύο μέρη, από το σώμα του  (που τοποθετείται στον λέβητα στερεών καυσίμων) και από ένα κοχλία μεταφοράς καυσίμου που συνδέει την αποθήκη του pellet με το σώμα του καυστήρα. Η λειτουργία του είναι αυτόματη και μπορεί να προγραμματιστεί για επτά ημέρες την εβδομάδα.
Ο αυτομάτου ελέγχου αλγόριθμος είναι βασισμένος πάνω σε δύο παραμέτρους. Την θερμοκρασία του νερού μέσα στον λέβητα και την θερμοκρασία των καυσαερίων.
Σε αντίθεση με παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ο καυστήρας ADGREEN διαθέτει έναν επιπλέον κοχλία που σπρώχνει μηχανικά το pellet μέσα στον φλογοσωλήνα . O επιπλέον κοχλίας λειτουργεί σαν ασφάλεια που προστατεύει το όλο σύστημα από πιθανή παλινδρόμηση της φλόγας . Επίσης όλα τα μοντέλα έχουν ανεμιστήρα στον εξωτερικό τροφοδότη (κοχλία) ο οποίος δίνει δευτερεύων αέρα τον χώρο καύσης ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την επιστροφή της θερμοκρασίας στο δοχείο αποθήκευσης του καυσίμου μέσο του σπιράλ τροφοδοσίας.

Η διαδικασία της καύσης χωρίζεται σε πέντε στάδια. Ανάφλεξη, σταθεροποίηση, βασικός κύκλος λειτουργίας, μετριασμός, σβήσιμο. Όταν ο καυστήρας φθάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία που έχει τεθεί από τον χρήστη, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί με μετριασμένη φλόγα και ελάχιστη κατανάλωση για αλλους 5 βαθμους και επειτα  θα ξεκινήσει η διαδικασία σβησίματος.

  • ΕΓΓΥΗΣΗ 60 ΜΗΝΕΣ. 
  • ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ  ΜΕΧΡΙ 48 ΜΗΝΕΣ .

Λέβητας πέλλετ ξύλου ADGREEN Tεχνικό Eγχειρίδιο Xρήσης Tεχνικό Eγχειρίδιο Xρήσης λέβητας πελλετ ADGREEN pdf