Αντικατάσταση καυστήρα πετρελαίου με πέλλετ σε φούρνο στις Ράχες Φθιώτιδας (εγκαταστάτης Ηλίας Καρέλης)

Αντικατάσταση καυστήρα πετρελαίου με πέλλετ σε φούρνο στις Ράχες Φθιώτιδας (εγκαταστάτης Ηλίας Καρέλης)

Αντικατάσταση καυστήρα πετρελαίου με πέλλετ σε φούρνο στις Ράχες Φθιώτιδας

Μια ακόμη επιτυχημένη εγκατάσταση καυστήρα πέλλετ σε φούρνο αρτοποιείου, πρόσθεσε στο διευρυμένο δίκτυο που έχει αναπτύξει στη Φθιώτιδα ο μηχανολόγος και συνεργάτης της ADTHERM, Ηλίας Καρέλης.

Καυστήρας πέλλετ ADGREEN στις Ράχες

Πιο συγκεκριμένα, αντικατέστησε τον καυστήρα πετρελαίου που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε στον κυκλοθερμικό φούρνο του στις Ράχες ο κ. Αθανάσιος Τσάμης, με τον ιταλικό καυστήρα πέλλετ ADGREEN OVEN 100 KW, ο οποίος ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για την τεχνολογία αιχμής, τα υψηλής ποιότητας και αντοχής υλικά του και για την πιστοποιημένη ισχύ του.

Καυστήρας πέλλετ ADGREEN στις Ράχες

Στην εγκατάσταση έγιναν όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις στην πόρτα του φούρνου, για την εύρυθμη λειτουργία του και για να καταστεί εύκολη και πρακτική η διαδικασία καθαρίσματος του, προς εξυπηρέτηση του πελάτη, ο οποίος απολαμβάνει την ίδια ακριβώς λειτουργία, όπως με το πετρέλαιο, με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, που φτάνει και ξεπερνά το 60%!

Καυστήρας πέλλετ ADGREEN στις Ράχες

Ο γερμανικός καυστήρας πέλλετ που χρησιμοποιούνταν στο φούρνο έδωσε τη θέση του στον ιταλικό καυστήρα πέλλετ ADGREEN, εξασφαλίζοντας οικονομία χρημάτων για τον αρτοποιό, που ξεπερνά το 60%

Όπως διακρίνεται ο καυστήρας στερεώθηκε πάνω σε ειδική βάση με ροδάκια, για την εύκολη μεταφορά του, ενώ στο πλάι έχει τοποθετηθεί ξύλινη κατασκευή για την αποθήκευση του πέλλετ, από όπου αντλεί ο αυτόματος κοχλίας τροφοδοσίας του καυστήρα. 

 

[srp widget_title=”Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά για τον Ιταλικό καυστήρα ADGREEN OVEN” post_limit=”4″ post_order=”modified” post_random=”yes” post_noimage_skip=”yes” post_date=”no” post_include=”3399″ layout_num_cols=”4″]