Αντλία θερμότητας σε ξενοδοχείο στην Παραλία Κατερίνης για ζεστά νερά χρήσης και θέρμανση (Ζέφυρος)

Αντλία θερμότητας σε ξενοδοχείο στην Παραλία Κατερίνης για ζεστά νερά χρήσης και θέρμανση (Ζέφυρος)

Την αντλία θερμότητας, την πλέον σύγχρονη και οικονομική λύση για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε επαγγελματικούς χώρους, επέλεξε για το ξενοδοχείο του στην Παραλία Κατερίνης ο κ. Γιάννης Σαμαράς.

Απευθυνόμενος στην ADTHERM – Aναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε. ο κ. Σαμαράς εγκατέστησε στο ξενοδοχείο Ζέφυρος (30 δωματίων) μια αντλία θερμότητας αέρος – νερού υψηλών θερμοκρασιών POLARIS, η οποία τους θερινούς μήνες λειτουργίας φροντίζει για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε μπόιλερ χωρητικότητας 800 λίτρων, σε συνδυασμό με ηλιακή υποβοήθηση, ενώ τον χειμώνα, όταν και το ξενοδοχείο δεν λειτουργεί, χρησιμοποιείται για τη θέρμανση των διαμερισμάτων όπου κατοικούν οι ιδιοκτήτες.

Αντλία θερμότητας σε ξενοδοχείο Ζέφυρος στην Παραλία

Χάρη στην αντλία θερμότητας, που υποκατέστησε τον λέβητα πετρελαίου που λειτουργούσε μέχρι πρότινος, ο ξενοδόχος πέτυχε να μειώσει κατά 70% τα κόστη για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης την πρώτη σεζόν λειτουργίας.

Ξενοδοχείο Ζέφυρος Παραλία Κατερίνης με αντλία θερμότητας για ζεστά νερά χρήσης και θέρμανση

Η ΑDTHERM, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία από δεκάδες εφαρμογές σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και όχι μόνο, είναι σε θέση να παρέχει μια αξιόπιστη, προσιτή και κυρίως οικονομική στη λειτουργία πρόταση για κάθε επαγγελματία, ο οποίος ενδιαφέρεται να εξοικονομήσει χρήματα.

Διαθέτωντας ποιοτικές λύσεις και με άριστα οργανωμένο τμήμα after sale υποστήριξεις, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία, κάτι που μπορούν να πιστοποιήσει ένας ευρύς κατάλογος ευχαριστημένων πελατών σε όλη την Ελλάδα.