Αντλία θερμότητας για θέρμανση και ψύξη στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης (Γιώργος Μωυσιάδης)

Αντλία θερμότητας για θέρμανση και ψύξη στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης (Γιώργος Μωυσιάδης)

Η αντλία θερμότητας αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο για θέρμανση και ψύξη, συνδυάζοντας απόδοση και οικονομία, κερδίζοντας έτσι όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά. Η ADTHERM, που εισάγει και τοποθετεί αντλίες θερμότητας από το 2007, παρέδωσε μια ακόμη εγκατάσταση σε πελάτη της και πιο συγκεκριμένα στον κ. Γιώργο Μωυσιάδη, στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, ο οποίος επέλεξε για την ανακαινισμένη οικία του ένα σύστημα με αντλία θερμότητας, συνδεδεμένη σε fan coil. 

Αντλία θερμότητας στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης

Η αντλία θερμότητας ADTHERM, με ισχύ 17 KW, εξασφαλίζει θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης (συνδεδεμένη σε μπόιλερ λεβητοστασίου), καθώς και ψύξη για τους καλοκαιρινούς μήνες, μέσω των fan coil που τοποθετήθηκαν σε χώρους του σπιτιού, αντικαθιστώντας συμβατικά σώματα καλοριφέρ που προϋπήρχαν. Με το νέο αυτό σύστημα θέρμανσης, η οικονομία στην κατανάλωση αναμένεται να ξεπεράσει το 50%, εν συγκρίσει με το πετρέλαιο.

Χάρη στην καινοτόμα σχεδίαση τους και λεπτό σχήμα (μόλις 13 εκατοστά προφίλ) τα fan coil slim που εισάγει η ADTHERM μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε χώρο, εξασφαλίζοντας θέρμανση, ψύξη, αλλά και αφύγρανση και όλα αυτά… αθόρυβα, καθώς παράγουν ήχο μόλις 25 decibel στην υψηλή σκάλα λειτουργίας!