Καυστήρας πέλλετ Β-ECO σε λέβητα πετρελαίου στην Κατερίνη (Βασίλης Παπαζήσης)

Καυστήρας πέλλετ Β-ECO σε λέβητα πετρελαίου στην Κατερίνη (Βασίλης Παπαζήσης)

Μια αξιόπιστη, λειτουργική και κυρίως οικονομική, τόσο ως προς το κόστος εγκατάστασης, όσο και προς την κατανάλωση, λύση για τη θέρμανση του σπιτιού του επέλεξε ο κ. Βασίλης Παπαζήσης από την Κατερίνη, που τοποθέτησε τον ιταλικό καυστήρα πέλλετ B-ECO στον υπάρχοντα λέβητα πετρελαίου super nova που διέθετε. 

Καυστήρας πέλλετ μετατροπή σε λέβητα πετρελαίου

Χάρη σε αυτή τη μετατροπή, που ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες ώρες από εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών της ADTHERM, υπολογίζεται ότι ο κ. Παπαζήσης θα πετύχει οικονομία ως και 50% στο κόστος θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού, λαμβάνοντας υπόψιν της σύγχρονες τιμές πετρελαίου θέρμανσης. 

Καυστήρας πέλλετ σε λέβητα πετρελαίου Παπαζήσης στην Κατερίνη

Η μετατροπή έγινε με τον καυστήρα ADGREEN Β-ΕCO, ισχύος 35 KW, που χάρη στη στρόγγυλη μπούκα του (διαμέτρου Φ100) προσαρμόστηκε χωρίς την παραμικρή παρέμβαση πάνω στην πόρτα του μαντεμένιου λέβητα πετρελαίου Νovaplus (ισχύος 30.000), ο οποίος θερμαίνει αποτελεσματικά και με απόδοση που φτάνει το 90% (όπως συνέβαινε και με τον καυστήρα πετρελαίου) την οικία των 120 τ.μ., που βρίσκεται στη συνοικεία Βατάν της Κατερίνης.