Αντλία θερμότητας POLARIS στην Κομοτηνή

Αντλία θερμότητας POLARIS στην Κομοτηνή

Αντλία θερμότητας POLARIS στην Κομοτηνή

Την ιδανική λύση για θέρμανση με οικονομία και ευκολία στη χρήση βρήκε στην αντλία θερμότητας POLARIS καταναλωτής από την Κομοτηνή που εμπιστεύτηκε την ADTHERM για να αντιμετωπίσει τα δυσβάσταχτα κόστη από την κατανάλωση του ακριβού πετρελαίου θέρμανσης.

Αντλία θερμότητας POLARIS

Έπειτα από μελέτη του εξειδικευμένου τμήματος της εταιρίας, εγκαταστάθηκε στη μονοκατοικία των 320 τ.μ. στην Κομοτηνή μια αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών POLARIS, ισχύος 30 KW, η οποία παράγει ζεστό νερό που φτάνει τους 65 βαθμούς Κελσίου, ακόμη και στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες (-25 βαθμοί Κελσίου εξωτερική θερμοκρασία).

Η αντλία θερμότητας συνδέθηκε στο υπάρχον υδραυλικό δίκτυο και στα υφιστάμενα σώματα καλοριφέρ, χωρίς καμιά μετατροπή και χωρίς καμιά παρέμβαση ή εργασία στο εσωτερικό του σπιτιού.

Αντλία θερμότητας POLARIS Κομοτηνή

Η αντλία θερμότητας POLARIS, είναι τύπου monobloc (απαιτούνται χαμηλότερα κόστη για την εγκατάσταση της σε εξωτερικό πάντα χώρο, ενώ δεν απαιτείται χώρος στο εσωτερικό μέρος) και χρησιμοποιεί συμπιεστές της αμερικανικής COPELAND (USA) με την καινοτόμα τεχνολογία EVI, που της επιτρέπουν να πιάνει υψηλές θερμοκρασίες και να έχει σταθερή απόδοση, διατηρώντας ταυτόχρονα σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βαθμός COP της αντλίας θερμότητας POLARIS είναι 4,10

Εν αντιθέσει με διάφορες αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών του ανταγωνισμού, που επί της ουσίας λειτουργούν και εκείνες με θερμοκρασίες παραγώμενου ζεστού νερούς >65 βαθμών Κελσίου, η POLARIS διαθέτει και λειτουργία ψύξης (εφόσον συνδεθεί με fan coil ή ενδοδαπέδια συστήματα).

Παρουσίαση της αντλίας θερμότητας POLARIS πατήστε εδώ

Αντλία θερμότητας POLARIS στην Κομοτηνή

Χάρη στην POLARIS ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στην Κομοτηνή θα κατεβάσει κατά 60% τα κόστη θέρμανσης, απολαμβάνοντας θέρμανση και άφθονα ζεστά νερά χρήσης, με την ευκολία στη χρήση και την εργονομία που εξασφαλίζει μια αντλία θερμότητας.

Η αντλία θερμότητας POLARIS παρέχεται με εργοασιακή εγγύηση πέντε (5) ετών και συνοδεύεται από την αξιοπιστία και την τεχνική υποστήριξη του ονόματος ADTHERM – Ανασταδιάδης Δημήτριος ΑΕ (από το 1981 στη θέρμανση και τον κλιματισμό).