Αντλία θερμότητας polaris στο Λιτόχωρο Πιερίας στο πλαίσιο του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”

Αντλία θερμότητας polaris στο Λιτόχωρο Πιερίας στο πλαίσιο του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”

Την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας του, εγκαθιστώντας μια αντλία θερμότητας polaris και έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, πέτυχε ένας ακόμη πελάτης της ADTHERM, ο οποίος επέλεξε την εταιρία για την ολοκλήρωση των εργασιών στο πλαίσιο του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’ οίκον” του ΥΠΕΚA, 

Χάρη στις προνομιακές διατάξεις του επιδοτούμενου προγράμματος, ο κ. Νίκος Παπαγιάννης από το Λιτόχωρο Πιερίας προχώρησε στην αλλαγή του συστήματος θέρμανσης της οικίας του, καθώς και στην τοποθέτηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα με σωλήνες κενού, από τον οποίο θα εξασφαλίσει άφθονο και δωρεάν ζεστό νερός χρήσης για τις ανάγκες της οικογένειας του.

αντλία θερμότητας POLARIS

Εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών της ADTHERM εγκατέστησε την αντλία θερμότητας, που επιλέχθηκε έπειτα από σχετική μηχανολογική μελέτη του αρμοδίου τμήματος της εταιρίας βάσει των αναγκών της κατοικίας, χάρη στην οποία ο κ. Νίκος Παπαγιάννης θα μπορεί να προσβλέπει σε εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, που αναμένεται να φτάσει το 60% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Η αντλία θερμότητας POLARIS που εγκαταστάθηκε, έχει τη δυνατότητα να παράγει ζεστό νερό μέχρι και 70 βαθμών Κελσίου, λειτουργεί με έναν εκ των κορυφαίων συμπιεστών του κόσμου, ενός digital scroll της Copeland (USA) με την καινοτόμο τεχνολογία EVI.

Πατήστε το παρακάτω link για να δείτε την παρουσίαση της αντλίας θερμότητας POLARIS

>> POLARIS <<

Αντλία θερμότητας στο Λιτόχωρο Πιερίας

Η αντλία θερμότητας  POLARIS, όπως και οι υπόλοιπες αντλίες της μεγάλης γκάμας που εισάγει η ADTHERM στην Ελλάδα, είναι ενταγμένες στο Μητρώο επιλέξιμων αντλιών θερμότητας που κατάρτισε το ΥΠΕΚΑ για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ΄οίκον”, αφού έλεγξε την ποιότητα κατασκευής και τον ενεργειακό βαθμό απόδοσης τους.

Η αντλία θερμότητας στην κατοικία του κ. Παπαγιάννη συνδέθηκε με δοχείο αδρανείας 500 λίτρων στην εγκατάσταση, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα οικονομίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την πιο εύρυθμη λειτουργία της συσκευής.

Ηλιακός θερμοσίφωνας με σωλήνες κενού

Αν είστε δικαιούχος του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’ οίκον” ή ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε σε αυτό, επικοινωνήστε με την ADTHERM για μια δωρέαν μηχανολιγική μελέτη της κατοικίας σας και για να ζητήσετε την προσφορά μας για την εγκατάσταση ενός νέου συστήματος θέρμανσης, βασισμένο στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!