Ξυλολέβητας στο Παλιό Κεραμίδι Πιερίας (Γεράσιμος Αραμπατζής)

Ξυλολέβητας στο Παλιό Κεραμίδι Πιερίας (Γεράσιμος Αραμπατζής)

Το ξύλο ως πηγή θέρμανσης για την οικία του στο Παλιό Κεραμίδι επέλεξε ο κ. Γεράσιμος Αραμπατζής, ο οποίος προμηθεύτηκε έναν λέβητα ξύλου πέντε διαδρομών που εισάγει η ADTHERM.

Ο λέβητας στερεών καυσίμων ADGREEN ECOLINE κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας και αντοχής χάλυβα 5 χιλιοστών και ξεχωρίζει ως ένας από τους οικονομικότερους λέβητες της αγοράς, χάρη στις πέντε διαδρομές που διαθέτει στο εσωτερικό του, από τις οποίες περνά το καυσαέριο και εναλλάσει στο νερό τη θερμότητα του.

Ξυλολέβητας 5 διαδρομών στο Παλιό Κεραμίδι Πιερίας

Ο λέβητας ξύλου ADGREEN ECOLINE διατίθεται σε ευρεία γκάμα ισχύος, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, οικιακή και επαγγελματική και στα βασικά χαρακτηριστικά του έχει το μεγάλο βάρος, ενδεικτικό της ποσότητας υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένος και τη μεγάλη χωρητικότητα σε νερό, που του επιτρέπει να αποδίδει θερμικά την ονομαστική ισχύ του, με μεγάλο βαθμό απόδοσης που υπερβάνει το 90%.

Ξυλολέβητας 5 διαδρομών στο Παλιό Κεραμίδι Πιερίας

Με το λέβητα ECOLINE των 45 KW που επέλεξε ο κ. Αραμπατζής, θα θερμαίνει με οικονομία που αναμένεται να φτάσει και το 60% την οικία του και να εξασφαλίσει παράλληλα άφθονα ζεστά νερά χρήσης.

Ξυλολέβητας 5 διαδρομών στο Παλιό Κεραμίδι Πιερίας

Η εγκατάσταση του λέβητα ξύλου και της νέας καμινάδας που τοποθετήθηκε έγινε από εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών της ADTHERM, που εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα και υπεύθυνο after sales service.

[srp widget_title=”Δείτε περισσότερες εγκαταστάσεις με λέβητες ξύλου” nofollow_links=”yes” post_author_url=”no” post_category_link=”no” category_include=”85″ layout_mode=”single_row” layout_num_cols=”3″ post_content_mode=”titleonly” post_thumb_above_content=”yes”]