Καυστήρας πέλλετ σε μαντεμένιο λέβητα πετρελαίου στη Νέα Έφεσσο Πιερίας

Καυστήρας πέλλετ σε μαντεμένιο λέβητα πετρελαίου στη Νέα Έφεσσο Πιερίας

Άφθονη θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος εγκατάστασης και κατανάλωσης ενέργειας, εξασφάλισε για την οικογένεια της η κ. Αγγελική Μάντζαρη από τη Νέα Έφεσσο Πιερίας. Η κ. Μάντζαρη προχώρησε σε μετατροπή του υπάρχοντος μαντεμένιο λέβητα πετρελαίου, με τον οποίο θέρμανε την οικία της, τοποθετώντας τον ιταλικό καυστήρα πέλλετ ADGREEN B-ECO.

καυστήρας πέλλετ σε λέβητα πετρελαίου

Ο καυστήρας πέλλετ, ισχύος 45 KW, προσαρμόστηκε στην πόρτα του μαντεμένιου λέβητα πετρελαίου των 40.000 θερμίδων, από εξειδικευμένο συνεργείο της ADTHERM, που μετρά μια πλούσια λίστα επιτυχημένων μετατροπών σε λέβητες πετρελαίου με πέλλετ, έχοντας εγκαταστήσει καυστήρες της σε όλους σχεδόν τους λέβητες που υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

Χάρη στη μετατροπή από το πετρέλαιο σε πέλλετ, που είναι μια χαμηλούς κόστους διαδικασία, στην οποία μπορεί να ανταπεξέλθει κάθε νοικοκυριό, ακόμη και σε καιρούς κρίσης, ο καταναλωτής πετυχαίνει να μειώσει ως 60% τα χρήματα που δαπανά κάθε χρόνο για τη θέρμανση του με πετρέλαιο!

Οι μετατροπές με τους καυστήρες πέλλετ σε λέβητες πετρελαίου γίνονται από την ADTHERM με γνώμονα την εργονομία και την πρακτική λειτουργία, τόσο σε ότι αφορά τη διαδικασία της σωστής καύσης, όσο και σε εκείνη της αποκομιδής της στάχτης, που γίνεται εύκολα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Οι καυστήρες πέλλετ Β-ECO κατασκευάζονται στην Ιταλία και εισάγονται από την ADTHERM τα τελευταία έξι χρόνια, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, την αξιοπιστία που διαθέτουν, καθώς και για την οικονομία που προσφέρουν.

Απαλλαγείτε και εσείς από το δυσβάσταχτο κόστος καύσης πετρελαίου με την τοποθέτηση ενός καυστήρα πέλλετ στο λέβητα σας και κερδίστε χρήματα, απολαμβάνοντας τη ζέστη που επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερες εγκαταστάσεις με καυστήρες πελλετ σε λέβητες πετρελαίου
[srp widget_title=”Δείτε περισσότερες εγκαταστάσεις με καυστήρες πελλετ σε λέβητες πετρελαίου” nofollow_links=”yes” post_author_url=”no” post_category_link=”no” category_include=”115″ layout_mode=”single_row” layout_num_cols=”3″ post_content_mode=”titleonly” post_thumb_above_content=”yes”]