Εγκατάσταση καυστήρα πέλλετ σε λέβητα ξύλου στο Λιτόχωρο Πιερίας (Δ. Πούλιος)

Εγκατάσταση καυστήρα πέλλετ σε λέβητα ξύλου στο Λιτόχωρο Πιερίας (Δ. Πούλιος)

Εγκατάσταση καυστήρα πέλλετ σε λέβητα ξύλου

Την απόφαση να πει “όχι” στη… φασαρία του ξύλου και να απαλλαγεί από την απαιτητική διαδικασία καύσης του (αποθήκευση, καθάρισμα, κουβάλημα), την οποία επιφορτίστηκε τα τελευταία χρόνια, ελέω της μεγάλης αύξησης του κόστους πετρελαίου θέρμανσης, πήρε ο κ. Δημήτρης Πούλιος από το Λιτόχωρο Πιερίας.

Σε συνεργασία με την ADTHERM προχώρησε στην προμήθεια του ιταλικού καυστήρα πέλλετ ADGREEN B-ECO, o οποίος προσαρμόστηκε  από εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών στον λέβητα ξύλου που υπήρχε στο λεβητοστάσιο της οικίας, προσφέροντας στο εξής αυτοματοποιημένη καύση και αυτονομία στο χρήστη, με την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη, εξοικονομηση ενέργειας και χρημάτων σε σχέση με το ξύλο.

Εγκατάσταση καυστήρα πέλλετ adgreen σε λέβητα ξύλου

Κάθε χειμερινή σεζόν τα τελευταία έτη, όλο και μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών που κατέφυγε στη λύση του λέβητα ξύλου, προκειμένου να μειώσει δραστικά τα κόστη θέρμανσης σε σχέση με το πετρέλαιο, προχωρά στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων, που θα διατηρήσουν την οικονομία, αλλά θα προσδώσουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα στο σύστημα θέρμανσης τους. Μια τέτοια είναι αναμφίβολα η τοποθέτηση καυστήρα πέλλετ, μια διαδικασία που γίνεται μέσα σε λίγες μόλις ώρες, χωρίς παρεμβάσεις στο υδραυλικό σύστημα ή την καμινάδα και με σχετικά χαμηλό κόστος, για τα δεδομένα του επιπέδου εξοικονόμησης ενέργειας και προσωπικής εργασίας που εξασφαλίζει.

Ενημερωθείτε και εσείς για τον καυστήρα που ταιριάζει στο λέβητα ξύλου που διαθέτετε, επικοινωνόντας με την ADTHERM (2351028624 & 2351026796).