Προσαρμογή καυστήρα pellet σε λέβητα πετρελαίου στον Κορινό Πιερίας (Β. Συρανίδης)

Προσαρμογή καυστήρα pellet σε λέβητα πετρελαίου στον Κορινό Πιερίας (Β. Συρανίδης)

προσαρμογή καυστήρα pellet σε λέβητα πετρελαίου

Την πλήρη απαλλαγή από το ακριβό – και φέτος – πετρέλαιο θέρμανσης εξασφάλισε ο κ. Βασίλης Συρανίδης από τον Κορινό Πιερίας, που επέλεξε να μετατρέψει τον λέβητα πετρελαίου που βρίσκεται εγκατεστημένος εδώ και χρόνια στο λεβητοστάσιο του, τοποθετώντας σε αυτόν τον ιταλικό καυστήρα πέλλετ ADGREEN B-ECO που εισάγει η ADTHERM.

O καυστήρας Β-ΕCO 2, με ισχύ από 10 ως 35 KW, χάρη στη στρόγγυλη μπούκα που διαθέτει, διαμέτρου 10 εκατοστών, εφαρμόζει σε όλους τους λέβητες πετρελαίου ανάλογης ισχύος της αγοράς, εξασφαλίζοντας απόδοση ανάλογη με εκείνη του πετρελαίου, με εξοικονόμηση όμως χρημάτων που μπορεί να φτάσει και το 60%.

προσαρμογή καυστήρα pellet σε λέβητα πετρελαίου στον Κορινό

Εξειδικευμένο συνεργείο της ADTHERΜ μέσα σε λίγες ώρες προχώρησε στην τοποθέτηση του καυστήρα πέλλετ στον λέβητα πετρελαίου, καθώς και της δεξαμενής χωρητικότητας 150 κιλών, που προσφέρει αυτονομία αρκετών ημερών στο χρήστη.

Η ADTHERM αριθμεί τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες μετατροπές σε λέβητες πετρελαίου με καυστήρα πέλλετ, οι οποίες λειτουργούν εύρυθμα και οικονομικά, πολλαπλασιάζοντας έτσι τους ευχαριστημένους καταναλωτές που συστήνουν ανεπιφύλακτα τη διαδικασία σε συγγενείς και οικείους.