Αντλίες θερμότητας σε πολυκατοικία στην Κατερίνη (Λάζαρος Αμβροσιάδης)

Αντλίες θερμότητας σε πολυκατοικία στην Κατερίνη (Λάζαρος Αμβροσιάδης)

Εγκατάσταση με αντλίες θερμότητας σε πολυκατοικία στην Κατερίνη

Την πλήρη απαλλαγή από το πετρέλαιο θέρμανσης φρόντισε να εξασφαλίσει στην οικογενειακή οικοδομή του στο κέντρο της Κατερίνης ο κ. Λάζαρος Αμβροσιάδης. ]

Αντλίες θερμότητας στην Κατερίνη

H αντλία θερμότητας ADGREEN KK 25 KW εγκαταστάθηκε στην πυλωτή της οικοδομής

Ο κ. Αμβροσιάδης εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ADTHERM, προκειμένου να αντικαταστήσει τη θέρμανση με πετρέλαιο με δύο αντλίες θερμότητας, οι οποίες καλύπτουν τρία διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 270 τ.μ. (100, 100 και 70 τ.μ. αντίστοιχα).

Αντλίες θερμότητας στην Κατερίνη

Το εξωτερικό χειριστήριο ελέγχου της αντλίας των 25 KW

Χάρη στις αντλίες θερμότητας θα επιτύχει εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, που θα ξεπεράσει το 60%, συμβάλλοντας στην άμεση απόσβεση του κόστους εγκατάστασης. 

Αντλίες θερμότητας στην Κατερίνη

Η αντλία θερμότητας ADGREEN KK των 14 KW

Μια αντλία 14 KW εγκαταστάθηκε για την κάλυψη των θερμικών αναγκών της ισόγειας κατοικίας, ενώ μια των 25 KW θα καλύψει τα δύο διαμερίσματα, στον πρώτο και δεύτερο όροφο. 

Αντλίες θερμότητας στην Κατερίνη

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο εσωτερικό των διαμερισμάτων, εξειδικευμένο συνεργείο της ADTHERM προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών σωμάτων, με νέα τύπου πάνελ, υπολογισμένα ώστε να αποδίδουν σύμφωνα με τις ανάγκες των χώρων σε θερμοκρασίες προσαγωγής 55ο C που παράγουν οι αντλίες θερμότητας της σειράς ADGREEN KK, που εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα η ADTHERM, οι οποίες περιλαμβάνονται στο Μητρώο Επιλέξιμων Αντιλών που κατάρτισε το ΥΠΕΚΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ οίκων”.

Δοχείο αδρανείας 80 λίτρων

Το δοχείο αδρανείας των 80 λίτρων

Για την εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας των 25 KW συνδέθηκε στο λεβητοστάσιο της οικίας ένα δοχείο αδρανείας 80 λίτρων, προκειμένου να συμβάλλει στην πιο εύρυθμη και οικονομική λειτουργία της. 

Δοχείο αδρανείας 80 λίτρων