Αντλίες θερμότητας στο ξενοδοχείο Mediterranean στην Παραλία Κατερίνης

Αντλίες θερμότητας στο ξενοδοχείο Mediterranean στην Παραλία Κατερίνης

Άμεση λύση σε ένα σημαντικό λειτουργικό πρόβλημα που προέκυψε παρείχε η ADTHERM σε έναν ακόμη επαγγελματία του τουρισμού. 

Αντλία θερμότητας 77,5 ΚW και 35 ΚW

Έχοντας ετοιμοπαράδοτες αντλίες θερμότητας μεγάλης ισχύος που εισάγει, προχώρησε στην αυθημερόν αντικατάσταση του ψύκτη που εξυπηρετούσε τις ανάγκες του ξενοδοχείου Mediterranean στην Παραλία Κατερίνης, ιδιοκτησίας του κ. Βασίλη Λάμπρου. 

Αντλία θερμότητας ADGREEN 77,5 ΚW

Αντλία θερμότητας ADGREEN 35 ΚW

Ο ψύκτης που ήταν εγκατεστημένος στην ταράτσα του ξενοδοχείου παρουσίασε πρόβλημα και τέθηκε εκτός λειτουργίας στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, με αποτέλεσμα να προκύψει απαίτηση για άμεση λύση, την οποία παρείχε η ADTHERM.

Αντλία θερμότητας ADGREEN 77,5 ΚW

Μεταφορά της αντλίας θερμότητας με γερανό

Για την απεγκατάσταση του ψύκτη και την τοποθέτηση των αντλιών θερμότητας στην ταράτσα του ξενοδοχείο απαιτήθηκε χρήση γερανού

Μια αντλία θερμότητας ADGREEN 77,5 ΚW και μια ακόμη ισχύος 35 ΚW τοποθετήθηκαν στις υπάρχουσες υδραυλικές εγκαταστάσεις και αναπλήρωσαν το παλιό μηχάνημα, προσφέροντας άμεσα ψύξη στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. 

Ο παλιός ψύκτης φορτώνεται σε φορτηγό

Οι εργασίας αντικατάστασης διήρκησαν λιγότερο από μια μέρα, χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στη λειτουργία του ξενοδοχείου. 

Η ADTHERM είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία, φρόντιζοντας να παρέχει μια αξιόπιστη λύση για κάθε εφαρμογή, πάντα με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας