Επίσκεψη του τμήματος θερμουδραυλικών του ΟΑΕΔ Κατερίνης στις εγκαταστάσεις της ADTHERM

Επίσκεψη του τμήματος θερμουδραυλικών του ΟΑΕΔ Κατερίνης στις εγκαταστάσεις της ADTHERM

Ενημερωση του τμήματος θερμουδραυλικών του ΟΑΕΔ

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ADTHERM – Αναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε. φιλοξενήθηκαν οι σπουδαστές του τμήματος θερμουδραυλικών του ΟΑΕΔ Κατερίνης.

Συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, ξεναγήθηκαν από τον μηχανολόγο και ιδιοκτήτη της εταιρίας, Δημήτριο Αναστασιάδη, στην ανακαινισμένη έκθεση και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις πάνω στη θέρμανση, την ψύξη και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και να συλλέξουν πληροφορίες για τις συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας, όπως οι αντλίες θερμότητας, οι λέβητες πέλλετ-βιομάζας, οι ηλιακοί συλλέκτες νέας γενιάς κ.α.

Επίσκεψη του τμήματος θερμουδραυλικών του ΟΑΕΔ

Οι αντλίες θερμότητας ήταν ο τομέας στον οποίο οι σπουδαστές επικέντρωσαν την προσοχή του, ζητώντας να πληροφορηθούν περισσότερα στοιχεία και τεχνικές λεπτομέρειες της λειτουργίας του πλέον σύγχρονου τρόπου θέρμανσης και ψύξης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η ξενάγηση συνεχίστηκε στα πρότυπα εργαστήρια που διατηρεί η ADTHERM για τις ανάγκες των τεχνικών της, αλλά και στο υπαίθριο μηχανοστάσιο, όπου είναι σε λειτουργία σύστημα θέρμανσης – ψύξης με ενδοδαπέδια και fan coil, που τροφοδοτούνται από αντλία θερμότητας, συνδεδεμένη σε δοχείο αδρανείας, με ηλιακή υποβοήθηση από επιλεκτικούς συλλέκτες.

<Επίσκεψη του τμήματος θερμουδραυλικών του ΟΑΕΔ

Η ADTHERM πιστή στη φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης και της εξωστρέφειας έχει ανοικτές τις πόρτες της σε κάθε επαγγελματία ή εν δυνάμει επαγγελματία, ο οποίος θέλει να ενημερωθεί για τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης-ψύξης και εξοικονόμησης ενέργειας, με τους τεχνικούς της να είναι πάντα πρόθυμοι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και να μοιραστούν τις εμπειρίς τους πάνω σε εφαρμογές σε όποιον το επιθυμεί.