Ηλιακοί με λάμπες κενού στην Κατερίνη από την ADTHERM

Ηλιακοί με λάμπες κενού στην Κατερίνη από την ADTHERM

Τη δωρεάν ενέργεια που μας προσφέρει ο ήλιος θα εκμεταλλεύονται στο εξής, για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης, δύο ακόμη οικογένειες στην Κατερίνη, που προτίμησαν την ADTHERM για την προμήθεια ηλιακού θερμοσίφωνα.

Εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών εγκατέστησε δύο σύγχρονους ηλιακούς θερμοσίφωνες με σωλήνες (λάμπες) κενού, χωρητικότητας 150 λίτρων, οι οποίοι συνδέθηκαν με το υδραυλικό δίκτυο στα διαμερίσματα των κ.κ. Βαγγέλη Θεοχαρόπουλου και Γιώργου Ιωακειμίδη.

ηλιακοι θερμοσιφωνες με λαμπες κενου

Με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις στην οικοδομή και σε διάστημα μιας μέρας το συνεργείο της ADTHERM παρέδωσε προς λειτουργεία την εγκατάσταση των ηλιακών θερμοσιφώνων, που θα εξασφαλίσουν άφθονο ζεστό νερό χρήσης, ακόμη και με συνθήκες χαμηλής ηλιοφάνειας.

ηλιακοι θερμοσιφωνες με λαμπες κενου

Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ηλιακών με σωλήνες κενού, που μπορούν να συλλέγουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας την ηλιακή ακτινοβολία, αναπτύσσοντας παράλληλα υψηλότερες θερμοκρασίες για το προς αποθήκευση στο μπόιλερ νερό.

ηλιακοι θερμοσιφωνες με λαμπες κενου

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.adtherm.gr, ενημερωθείτε και επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές εισαγωγής των προϊόντων της ADTHERM