Μπόιλερ με αντλία θερμότητας για ζεστά νερά χρήσης στους Ν. Πόρους Πιερίας

Μπόιλερ με αντλία θερμότητας για ζεστά νερά χρήσης στους Ν. Πόρους Πιερίας

Ένας ακόμη επαγγελματίας του τουρισμού εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της ADTHERM – Αναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε. για να καλύψει τις ανάγκες του, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα και ενέργεια.

Η ξενοδόχος, κ. Μαρία Ζησοπούλου, που διατηρεί δωμάτια στους Νέους Πόρους Πιερίας, μέχρι πρότινος εξυπηρετούσε τις ανάγκες για ζεστό νερό χρήσης των ενοίκων της με τη χρήση λέβητα πετρελαίου, που συνδέονταν με μπόιλερ λεβητοστασίου tank in tank, έχοντας παράλληλα και ηλιακή υποβοήθηση από επιλεκτικούς συλλέκτες.

Μια βλάβη στο εσωτερικό δοχείο του μπόιλερ, την οδήγησε στην αναζήτηση μιας νέας και συμφέρουσας λύσης και έπειτα από έρευνα αγοράς και συμβουλευόμενοι συναδέλφους της που συνεργάζονται με την ADTHERM και χρησιμοποιούν προϊόντα της επί σειρά ετών, επέλεξε να εγκαταστήσει ένα μπόιλερ με αντλία θερμότητας.

 

Η αντλία θερμότητας του μπόιλερ εξασφαλίζει ζεστά νερά χρήσης, όποτε δεν επαρκεί η ηλιακή ενέργεια, με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση και απόλυτα οικολογικά, με την οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο να προσεγγίζει το 70%!

Η ADTHERM έχει μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση για κάθε επαγγελματία, που θέλει να συνδυάζει το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας και χρημάτων.