Καυστήρας πέλλετ σε σε ξυλολέβητα στο Λιτόχωρο (Δημήτρης Καρσιώτης)

Καυστήρας πέλλετ σε σε ξυλολέβητα στο Λιτόχωρο (Δημήτρης Καρσιώτης)

Ο καυστήρας πέλλετ σε ξυλολέβητα

Ο καυστήρας πέλλετ ADGREEN, εδώ και πέντε χρόνια που εισάγεται στην Ελλάδα από την ADTHERM – Αναστασιάδης Δημήτριος Α.Ε., έχει γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εξοικονόμησης.

Χάρη στην απροβλημάτιστη λειτουργία του, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα του στην εξοικονομήση ενέργειας και χρημάτων, ο ιταλικός καυστήρας πέλλετ της ADTHERM έχει προσφέρει λύση στο ζήτημα της οικονομικής θέρμανσης σε εκατοντάδες νοικοκυριά και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Αλβανία, όπου εξάγεται, καταφέρνοντας να αποτελεί ένα από τα best seller μηχανήματα της αγοράς.

Καυστήρας πέλλετ σε ξυλολέβητα στο Λιτόχωρο

Δεν είναι λοιπόν τυχαία η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, ακόμη και για αντικαταστάσεις σε εφαρμογές που δεν λειτούργησαν όπως θα περίμεναν, όπως για παράδειγμα συνέβη στην περίπτωση του κ. Δημήτρη Καρσιώτη από το Λιτόχωρο Πιερίας, ο οποίος προχώρησε στην εγκατάσταση του καυστήρα πέλλετ ADGREEN B-ECO 2 (45 KW) στο σύστημα θέρμανσης που είχε τοποθετήσει στην οικία του, με λέβητα στερεών καυσίμων και καυστήρα πέλλετ. Δυσλειτουργικά προβλήματα της εφαρμογής, σύμφωνα με τη δική του αναφορά, τα οποία δεν στάθηκε ικανό να αντιμετωπιστούν, τον οδήγησαν στην απόφαση να αντικαταστήσει τον προυπάρχοντα καυστήρα πέλλετ με τον ADGREEN B-ECO, για τον οποίο είχε λάβει τις καλύτερες συστάσεις από συμπολίτες του που τον χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια στις δικές τους εγκαταστάσεις.

Αντικατάσταση καυστήρα πέλλετ στο Λιτόχωρο

Ο ιταλικός καυστήρας πέλλετ ADGREEN συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών και υποστηρίζεται τεχνικά από το εξειδικευμένο τμήμα τεχνικών – ανταλλακτικών της ADTHERM, που  φροντίζει να παρέχει την καλύτερη δυνατή after sale υπηρεσία στους πελάτες της.