Λέβητας πέλλετ ΤΟΒΥ 18 KW στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Λέβητας πέλλετ ΤΟΒΥ 18 KW στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Θέρμανση και άφθονα νερά χρήσης για τις ανάγκες της οικογένειας του εξασφάλισε ιδιοκτήτης διαμερίσματος στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τον παραδοσιακό τρόπο θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου και να εγκαταστήσει έναν compact λέβητα πέλλετ TOBY, που εισάγει στην Ελλάδα η ADTHERM.

Λέβητας πέλλετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

O συνεργάτης της εταιρίας στον Λαγκαδά, Σταύρος Βαρβερίδης, τοποθέτησε τον λέβητα στο μπαλκόνι της οικίας και τον συνέδεσε υδραυλικά με το υπάρχον δίκτυο και τα σώματα καλοριφέρ, ενώ τοποθέτησε και την καμινάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λέβητας TOBY, που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, χάρη και στην ενσωματωμένη δεξαμενή του, διαθέτει βεντιλατέρ για την απαγωγή των καυσαερίων, στοιχείο που επιτρέπει τη λειτουργία του με καμινάδα μόλις δύο μέτρων, διαμέτρου Φ80.

Λέβητας πέλλετ TOBY στον Λαγκαδά

Με τον λέβητα πέλλετ TOBY, που διαθέτει βαθμό απόδοσης 94% στο νερό (!), η οικονομία που εξασφαλίζει ο καταναλωτής ξεπερνά το 50% σε σχέση με το πετρέλαιο, καθιστώντας τον μια από τις πλέον αποδοτικές λύσεις για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.