Λέβητας πέλλετ TOBY στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Λέβητας πέλλετ TOBY στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Τον compact λέβητα πέλλετ ΤΟΒΥ, με την ενσωματωμένη δεξαμενή των 80 κιλών, που προσφέρει αυτονομία αρκετών 24ωρων στο χρήστη και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ακόμη και σε εξωτερικό χώρο, χάρη στη μόνωση που διαθέτει και τις μικρές διαστάσεις του, επελέγη να τοποθετήσει σε ανακαινισμένο διαμέρισμα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Λέβητας πέλλετ στον Πολύγυρο

Ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην εταιρία “Αρβανίτης Χ. – Λάλας Ι.” που εδρεύει στον Πολύγυρο και αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ADTHERM, η οποία έπειτα από μελέτη της εγκατάστασης στο διαμέρισμα του, πρότεινε τη λύση του λέβητα πέλλετ TOBY, ο οποίος τοποθετήθηκε στο μπαλκόνι και συνδέθηκε υδραυλικά με το υπάρχον δίκτυο.

Ο compact λέβητας πέλλετ TOBY 18 KW, που χωράει… παντού (διαστάσεις 144 Υ/63 Μ/75 cm Π) και έχει μικρή απαίτηση καμινάδας (διαμέτρου Φ80 και μόλις δύο μέτρα ύψος), χάρη στο βεντιλατέρ καυσαερίων που διαθέτει, ξεχωρίζει για τον υψηλό βαθμό απόδοσης του, που φτάνει το 94%!

Λέβητας πέλλετ στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Παράλληλα, χάρη στο σύστημα καθαρισμού με ελάσματα στα τούμπα του λέβητα, εγγυάται υψηλή απόδοση και καθαρότερο περιβάλλον.

Με τον λέβητα πέλλετ TOBY (που εκτός από το λευκό χρωματισμό διατίθεται ακόμη σε κόκκινο και μαύρο) ο κ. Βόρδος αναμένεται να πετύχει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων για τη θέρμανση και την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης στο διαμέρισμα του, η οποία θα ξεπεράσει το 50% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.