Λέβητας πελλετ TOBY 35 ΚW στην Ανδρομάχη Πιερίας (Νίκος Οικονόμου)

Λέβητας πελλετ TOBY 35 ΚW στην Ανδρομάχη Πιερίας (Νίκος Οικονόμου)

Τον compact αυτόματο λέβητα πέλλετ TOBY 35 ΚW, που εισάγει η ADTHERM, επέλεξε για την οικία του στην Ανδρομάχη Πιερίας ο κ. Νίκος Οικονόμου. 

Αναζητώντας ένα οικονομικό και συνάμα αποτελεσματικό σύστημα θέρμανσης, απευθύνθηκε στην ADTHERM και εγκατέστησε τον λέβητα πέλλετ TOBY, που θα του εξασφαλίσει θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, που αναμένεται να ξεπεράσει το 60%. 

λεβητας πελλετ αυτοκαθαριζομενος TOBY

 Χάρη στη συμπαγή κατασκευή, τις μικρές διαστάσεις του και το inverter σύστημα απαγωγής των καυσαερίων που διαθέτει, ο TOBY μπορεί να τοποθετηθεί παντού, σεμικρά λεβητοστάσια, μπαλκόνια ή αποθήκες, δίνοντας λύση, όπου υπάρχει πρόβλημα περιορισμένου χώρου.

Καμινάδα

Το ενσωματωμένο σύστημα απαγωγής καυσαερίων επιτρέπει στο λέβητα να λειτουργεί με μικρής διατομής και ύψους καμινάδα

Ο λέβητας πέλλετ TOBY, που κατασκευάζεται από κορυφαίας ποιότητας και αντοχής υλικά και συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, ξεχωρίζει για το μεγάλο βαθμό απόδοσης του (94%) και την ασυναγώνιστη τιμή για μηχάνημα της κατηγορίας του. 

λέβητας πελλετ αυτοκαθαριζομενος

Ο λέβητας πέλλετ συνδέθηκε πλάι στον υπάρχοντα λέβητα πετρελαίου, τον οποίο αντικατέστησε

Χάρη στη μεγάλη ενσωματωμένη στο πάνω μέρος δεξαμενή πέλλετ, χωρητικότητας 150 κιλών και τις χαμηλές καταναλώσεις του (1,9 minκαι 6,7 max kg/h) παρέχει σημαντική αυτονομία στο χρήστη, που συνάμα απολαμβάνει το πλεονέκτημα του εύκολου καθαρισμού του λέβητα. 

Μπόιλερ λεβητοστασίου

Για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης συνδέθηκε στην εγκατάσταση ένα μπόιλερ λεβητοστασίου 150 λίτρων