ΛΕΒΗΤΑΣ DOUBLE

Λέβητας Αυτόματης καύσης ξύλου & πελλετ DOUBLE

Ο στερεών καυσίμων λέβητας DOUBLE αποτελεί μία από τις πιο εξελιγμένες λύσεις για αυτόματη καύση ξύλου άλλα και πελλετ μαζί. Ο καυστήρας πελλετ μπορεί να κάνει την έναυση του ξύλου με την χρήση των πελλετ και να διακόψει όταν ανάψουν τα ξύλα. Εάν καταναλωθούν τα ξύλα στο θάλαμο καύσης ξεκινάει αυτόματα η χρήση του πελλετ με τον καυστήρα και συνεχίζει μέχρι να ξαναβάλει ο χρήστης ξύλα στο θάλαμο.

ΛΕΒΗΤΑΣ ADGREEN

Λέβητας πελλετ και ξύλου adgreen

Ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση με πελλετ ή και ξύλα  με τον λέβητα στερεών καυσίμων ADGREEN 5 διαδρομών και με ενσωματωμένο το απόλυτα συμβατό Ιταλικό καυστήρα pellet BMIX DIGITAL. Με μεγάλο έυρως ισχύος από 25 εώς και 350kw καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καλύπτοντας τις ανάγκες των οικιακών άλλα και επαγγελματικών χώρων για θέρμανση με πελλετ απο ξύλο ή ηλιόσπορο άλλα και πυρηνόξυλο και κουκούτσια ελιάς.

ΛΕΒΗΤΑΣ BIOTOM

Λέβητας BIOTOM πελλετ και ξύλου κάθετων διαδρομών

Ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση κατοικιών με τους λέβητες πελλετ και ξύλου BIOTOM κάθετων διαδρομών ισχύος 25kw 35kw και 45kw. Ο κάθετων διαδρομών λέβητας στερεών καυσίμων BIOTOM σε συνδυασμό με τον αυτοκαθαριζόμενο Ιταλικό καυστήρα pellet BMIX DIGITAL που καίει πελλετ ξύλου, ηλιόσπορο, πυρηνόξυλο ή κουκούτσια ελιάς. Είναι μια ιδανική προσιτή λύση χωρίς συχνούς καθαρισμούς χάρη στο μεγάλο συλλέκτη στάχτης.

Λέβητες βιομάζας πελλετ και ξύλου και με ταυτόχρονη καύση. Αυτοκαθαριζόμενοι με εύρος ισχύος απο 35 εώς 500kw

H ADTHERM σε συνεργασια με τον όμιλο Elmec που ειδικευεται στην παραγωγή καυστήρων pellet και βιομάζας (Bmax  Digital) για τη θέρμανση και για άλλες εφαρμογές , παρουσιάζει τα ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης  BIOTOM, ADGREEN & DOUBLE προκειμένου να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς καυστήρες ορυκτών καυσίμων.